De in Oirschot wonende en werkende kunstenaar Marcel Bastiaans is binnen een goed decennium uitgegroeid tot een internationaal zeer gevraagde schilder met exposities op A-locaties overal ter wereld. Vaak maakt hij erg grote doeken, veelal op bestelling en anders in een mum verkocht. Maar Bastiaans is ook een goede marketeer, die weet hoe hij aandacht moet trekken. Omdat het een erg aardig mens is, en werkelijk een groot kunstenaar, helpen wij daar vanzelfsprekend graag aan mee. Hij heeft nu een in oplage van slechts en maximaal 500 exemplaren een boekje gemaakt waarin zijn doeken de hoofdrol spelen. Het formaat is 16 x 16 cm, het telt 28 pagina’s en elk exemplaar wordt door Marcel genummerd en gesigneerd. Het is een hebbedingetje voor liefhebbers van zijn werk, het verschijnt binnen enkele weken en het kost € 50,- per stuk. Aanbevolen en juist ook door dat nummeren en signeren een bijzonder cadeau voor een ander of gewoon lekker voor uzelf!>>

De in Oirschot wonende en werkende kunstenaar Marcel Bastiaans is binnen een goed decennium uitgegroeid tot een internationaal zeer gevraagde schilder met exposities op A-locaties overal ter wereld. Wij kennen hem al vele jaren, al uit de tijd dat hij voor het tijdschrift Autovisie aan de hand van spionagefoto’s, eigen kennis en fantasie prachtige tekeningen maakte van nieuw te verwachten automodellen. Marcel, een  ‘petrolhead’ pur sang, begon zijn loopbaan als schilder ook met creatief werk waarin auto’s een rol speelden, maar gaandeweg ontwikkelde hij een zeer eigen en herkenbare stijl waarin de ene keer een vogeltje een hoofdrol speelt, en de andere keer Sigmund Freud. Vaak maakt hij erg grote doeken, veelal op bestelling en anders in een mum verkocht. Maar Bastiaans is ook een goede marketeer, die weet hoe hij aandacht moet trekken. Omdat het een erg aardig mens is, en werkelijk een groot kunstenaar, helpen wij daar vanzelfsprekend graag aan mee.

Hij heeft nu een in oplage van slechts en maximaal 500 exemplaren een boekje gemaakt waarin zijn doeken de hoofdrol spelen. Het formaat is 16 x 16 cm, het boekje met een fraaie harde cover telt 28 pagina’s en elk exemplaar wordt door Marcel genummerd en gesigneerd. Het is een hebbedingetje voor liefhebbers van zijn werk, het verschijnt binnen enkele weken en het kost € 50,- per stuk. Bestellen kan door dit bedrag over te maken op Marcel Bastiaans o.v.v. ‘Boekje’ met vermelding van uw volledige naam en adres. Bankrekeningnummer: NL66 INGB 0001280978. Aanbevolen en juist ook door dat nummeren en signeren een bijzonder cadeau voor een ander of gewoon lekker voor uzelf!

 

 

Leave a Comment