Wij ontvingen informatie over een nieuw soort wandelschoenen met ingebouwde ‘navigatie’ die wij zo bijzonder vinden dat wij u erover moeten vertellen. De Navigator-schoenen van het Sport en Outdoor-merk Hi-Tec zijn lichtgewicht wandelschoenen die door lichte vibratie aangeven wanneer je links of rechts af moet slaan. In de inlegzool worden zogeheten pods geplaatst die via Bluetooth communiceren met een Lechal-app op de smartphone. Na het invoeren van de gewenste bestemming in de app zorgen de schoenen dat de gebruiker de juiste straten doorkruist. Door voetbewegingen is het mogelijk tijdens de wandeling locaties te taggen, te controleren of de juiste route gevolgd wordt en de navigatiesignalen te laten herhalen. De app wordt ondersteund door Apple en Android. De pods worden opgeladen in een compact laadstation met een USB-uitgang. Eenmaal opgeladen gaan ze vijftien dagen mee. Handig!>>

hitec1

Wij ontvingen informatie over een nieuw soort wandelschoenen met ingebouwde ‘navigatie’ die wij zo bijzonder vinden dat wij u erover moeten vertellen. De Navigator-schoenen van het Sport en Outdoor-merk Hi-Tec zijn ontwikkeld samen met Lechal. Het zijn lichtgewicht wandelschoenen die met behulp van lichte vibratie in de schoenen aangeven wanneer je links of rechts af moet slaan, zodat je op een veilige manier optimaal van de omgeving kan genieten en… niet verdwaalt. Frank van Wezel van Hi-Tec vertelt: “Tijdens een city trip of wandeling ben je vaak drukker met het zoeken van de weg dan met genieten van de omgeving. Het is nu eenmaal lastig om de omgeving te bewonderen als je neus op een routekaart of een mobiele telefoon geplakt zit”. Met Hi-Tec Navigator is dat niet meer nodig en kun je optimaal en op een veilige manier genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

De speciaal ontwikkelde inlegzool van de Hi-Tec Navigator is niet alleen zeer comfortabel, de zool bevat ook een ingenieus systeem dat de wandelaar waarschuwt als er een afslag genomen moet worden. In de inlegzool worden zogeheten pods geplaatst die door middel van Bluetooth communiceren met een Lechal-app op de smartphone. Na het invoeren van de gewenste bestemming in de app zorgen de schoenen dat de gebruiker de juiste straten doorkruist. Door middel van voetbewegingen is het mogelijk tijdens de wandeling locaties te taggen, te controleren of de juiste route gevolgd wordt en de navigatiesignalen te laten herhalen. De app wordt ondersteund door Apple en Android. De pods worden opgeladen in een compact laadstation met een USB-uitgang. Eenmaal opgeladen gaan ze vijftien dagen mee.

hitec2

Licht en droog
Niet alleen het navigatiesysteem in de schoenen is ingenieus. De lichtgewicht wandelschoenen (650 gram per schoen, inclusief inlegzolen en pods) zijn voorzien van een waterproef Dri-Tec membraan dat de voeten laat ademen en tevens aangenaam droog houdt. De schoen is ook voorzien van i-Shield technologie, dat water- en vuilafstotend werkt. De rubberen Michelin® zool is duurzaam, flexibel en zorgt voor optimale grip op alle soorten ondergrond. Tot slot zorgt de perfecte pasvorm en de speciaal ontwikkelde inlegzool voor optimaal wandelcomfort en schokabsorptie. De consumentenadviesprijs is €  299,-; meer informatie vindt u op http://www.hi-tec.nl en op https://www.facebook.com/hitecboots .

hitec3

Leave a Comment