Als u nog met vakantie gaat omdat u niet gebonden bent aan de schoolvakanties, of als u alvast iets voor volgend jaar wilt uitzoeken en u bent hondenliefhebber, dan is dit interessant. Niet iedereen wil zijn of haar hond naar een pension brengen, maar de hond meenemen is lang niet altijd gemakkelijk. Veel hotels zullen u niet willen ontvangen. Vaak kiezen hondeneigenaren daarom voor de camping, maar ook dat is niet altijd ideaal en bovendien houden waarschijnlijk ook uw vierpotige familieleden net als u waarschijnlijk wel van wat meer luxe. Daarom komt Logis Hotels met viersterren voor viervoeters: heerlijke hotels in Frankrijk waar de hond net zo welkom is als u. Dat betekent samen met je beste vriend genieten in de mooie wijngaarden van de Elzas om daarna te slapen in Hôtel le Parc; wandelen door pittoresk Bretagne met L’Auberge als uitvalsbasis of kijken naar de immense golven van de Atlantische Oceaan vlakbij Hôtel les Jardins du Lac. En het kan nog exclusiever, in de prachtige Auberge du Vieux Puits dat het hoogste kwaliteitsniveau Logis d’Exception draagt. Daar zegt iedereen toch waf tegen?>>

 

Als u nog met vakantie gaat omdat u niet gebonden bent aan de schoolvakanties, of als u alvast iets voor volgend jaar wilt uitzoeken en u bent hondenliefhebber, dan is dit interessant. Niet iedereen wil zijn of haar hond naar een pension brengen, maar de hond meenemen is lang niet altijd gemakkelijk. Veel hotels zullen u niet willen ontvangen. Vaak kiezen hondeneigenaren daarom voor de camping, maar ook dat is niet altijd ideaal en bovendien houden waarschijnlijk ook uw vierpotige familieleden net als u waarschijnlijk wel van wat meer luxe. Daarom komt Logis Hotels met viersterren voor viervoeters: heerlijke hotels in Frankrijk waar de hond net zo welkom is als u. Dat betekent samen met je beste vriend genieten in de mooie wijngaarden van de Elzas om daarna te slapen in Hôtel le Parc; wandelen door pittoresk Bretagne met L’Auberge als uitvalsbasis of kijken naar de immense golven van de Atlantische Oceaan vlakbij Hôtel les Jardins du Lac. En het kan nog exclusiever, in de prachtige Auberge du Vieux Puits dat het hoogste kwaliteitsniveau Logis d’Exception draagt. Daar zegt iedereen toch waf tegen?

Hond op stand
Baasjes die houden van wijn zitten helemaal goed in Hôtel le Parc. Samen met de hond struinen ze hier door de glooiende wijngaarden en komen ze aan het einde van de dag bij met een goed glas in de Winstub. In deze Elzasser wijnkamer kun je ook heerlijk eten, terwijl uw hond lekker bij ligt te komen onder de tafel. Meer zin in historische bezienswaardigheden op vakantie? Dan is L’Auberge de ideale spot. Dit charmante hotel in Bretagne ligt op maar een paar kilometer van Auray, waar artiesten eeuwenlang inspiratie vonden in de smalle straatjes – leuk voor een lange wandeling! Het prachtig ommuurde Vannes ligt iets verder weg, maar is met haar rijke geschiedenis vol koningen en prinsessen een bezoek meer dan waard. De perfecte locatie voor een hond op stand.

Hondse plons
Voor viervoeters die dol zijn op water heeft Logis Hotels ook veel moois in de aanbieding. Hôtel les Jardins ligt aan het Lac du Bois Fleuri, wat heerlijk is voor een hondse plons. Ook de Atlantische Oceaan is vlakbij, dus pak je goed in voor een dagje flink uitwaaien aan de kust. Het hotel zelf is een oase van rust voor mens en dier, ideaal voor een minibreak in het najaar. En dan is er nog Auberge du Vieux Puits, misschien wel het beste wat Frankrijk te bieden heeft. De man achter deze topstek is chef Gilles Goujon die al sinds 2010 drie Michelinsterren achter zijn naam heeft staan. Dat betekent dineren op het hoogste niveau in een sfeervol restaurant waar Bello gewoon mee naar binnen mag! Deze Logis d’Exception ligt in het dorp Fontjoncouse in het zuiden van Frankrijk met de Middellandse Zee op een kwartiertje rijden.

Over Logis Hotels
Logis Hotels is een internationaal samenwerkingsverband van ruim 2.400 hotels in Andorra, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal en Spanje. Het is de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, met als kenmerken een hartelijke ontvangst, comfortabele en goed verzorgde hotels, een uitstekende keuken waar met streekproducten wordt gekookt en een omgeving die uitnodigt op verkenning te gaan. De Logis-hotellier heeft hart voor zijn accommodatie en voor zijn gasten en geeft graag tips over wat er zoal in de buurt te doen is. De hotels worden ingedeeld op basis van 1 tot maximaal 3 schoorsteentjes voor het verblijf en 1 tot maximaal 3 stoofpotjes voor de keuken. Hotels met het hoogste kwaliteitsniveau voeren het keurmerk Logis d’Exception. Zie ook www.logishotels.nl.

3792887 – labrador retriever playing on the beach

Leave a Comment