Vincent Janssen kennen we als voormalig voetballer bij eredivisieclub AZ. Nadat hij bij de Alkmaarse club vertrok verkaste hij eerst naar Tottenham en daarna naar het Turkse Fenerbahçe. Bij beide clubs kwam Vincent Janssen niet echt goed uit de verf. Dat veranderde na zijn transfer naar Mexico. Hierdoor verdween hij in Nederland wel een beetje uit beeld.

Vincent Janssen kampioen van België

vincent jansen met vriendin

Maar toen werd hij eind 2022 door de bondscoach opgeroepen voor het Nederlands elftal, een uitnodiging die Janssen maar wat graag aanneemt. Van zijn privé leven was al helemaal niet veel bekend. Maar Vincent Janssen heeft een knappe vrouw aan zijn zijde. Daarmee valt hij dus beslist niet uit de toon bij zijn collega’s in het Oranje elftal. Janssen speelde enkele jaren bij club Monterrey en deed dat niet onverdienstelijk. Inmiddels is hij de goalgetter van het Belgische Antwerpen, waar hij in 2023 18 doelpunten maakte en kampioen werd van de Belgische Jupiler Pro League.

Een knappe Mexicaanse

vincent janssen vriendin

In Mexico heeft Vincent Janssen ook zijn huidige vrouw ontmoet. Midden in de coronaperiode maakte hij kennis met de knappe Talia. Zij is Mexicaans-Amerikaans en menig man zal jaloers zijn op de knappe verschijning die Janssen aan zijn zijde heeft. Hun relatie was nog geen half jaar oud toen Vincent Janssen zijn knappe Talia ten huwelijk vroeg. Ze zei volmondig ja en dus trouwde het stel in de zomer van 2022. Het huwelijk vond plaats in Californië, dus over een zonnige trouwdag hoefde het stel zich geen zorgen te maken.

vincent janssen vriendin

Actief op Instagram

Talia is zeer actief op Instagram. Ze heeft een account onder de naam heyitstaliaj. Ze post regelmatig foto’s van zichzelf en ook samen met haar man Vincent Janssen. Van hun huwelijk is een compilatievideo te zien waarin het verliefde stel uitgebreid poseert. Hierdoor moest Vincent wel verstek laten gaan bij een wedstrijd van het Nederlands elftal voor de Nations League die begin juni 2022 plaatsvond. Maar dat had hij er graag voor over. Talia is inmiddels een echte voetbalvrouw geworden. Zo vergezelde ze haar man naar Qatar om hem daar aan te moedigen tijdens het WK waar het Nederlands elftal aan deelnam.

vincent janssen vriendin

vincent janssen vriendin

Leave a Comment