Wij zijn al een tijdje bezig met ClassyLife en aan wonen en interieur besteden we geregeld aandacht. En wat gebeurt ons nu? In de auto vanmiddag horen we een interview op BNR met de eigenaar van een webwinkel op designgebied, die vertelde al 2 miljoen bezoekers op zijn site te hebben gehad. En wij hadden er nog nooit van gehoord! Is dat dom van ons of klopt dan toch de marketing en promotie niet helemaal? De naam luidde Flinders. Ja, met een F; wij zochten ook eerst naar Vlinders met een V, maar kwamen daar niet verder mee. Flinders dus, en wij kregen er spontaan vlinders van in de buik. Want wat een mooie spullen hebben ze in hun collectie (dat wil zeggen: als u van design houdt)! En dat niet alleen: ze blijken ook een winkel, een outlet en drie cafés te hebben. Wauw. Natuurlijk is het risico levensgroot dat u nu zegt: ‘hebben jullie zitten slapen, dat wéét je toch’! Maar het kan ook zijn dat u er evenmin eerder over hoorde. Dan helpen we u hiermee. Voor de goede orde: als altijd is deze informatie niet betaald door een bedrijf: wij signaleren slechts en onderstaande informatie namen we over van hun website: www.flinders.nl >>

Flinders-logo_logo

Wij zijn al een tijdje bezig met ClassyLife en aan wonen en interieur besteden we geregeld aandacht. En wat gebeurt ons nu? In de auto vanmiddag horen we een interview op BNR met de eigenaar van een webwinkel op designgebied, Geert Jan Smits, die vertelde al 2 miljoen bezoekers op zijn site te hebben gehad. En wij hadden er nog nooit van gehoord! Is dat dom van ons of klopt dan toch de marketing en promotie niet helemaal? De naam luidde Flinders. Ja, met een F; wij zochten ook eerst naar Vlinders met een V, maar kwamen daar niet verder mee. Flinders dus, en wij kregen er spontaan vlinders van in de buik. Want wat een mooie spullen hebben ze in hun collectie (dat wil zeggen: als u van design houdt)! En dat niet alleen: ze blijken ook een winkel, een outlet en drie cafés te hebben. Wauw. Natuurlijk is het risico levensgroot dat u nu zegt: ‘hebben jullie zitten slapen, dat wéét je toch’! Maar het kan ook zijn dat u er evenmin eerder over hoorde. Zeker, er zijn veel meer webshops met mooie strakke dingen  voor huis en tuin. Maar deze collectie is wel erg groot en  breed.Wij zullen binnenkort voor u eens een lijstje maken met meer van deze adressen, voor het gemakkelijke overzicht. Voor de goede orde: als altijd is deze informatie niet betaald door een bedrijf: wij signaleren slechts en onderstaande informatie namen we over van hun website: www.flinders.nl . Dan weet u dat ook.

pand-flinders-zaandam

Over Flinders

Flinders is een winkel waar je meer dan 15.000 designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. We hebben betaalbaar design: van woonaccessoires en design verlichting tot en met tafels en stoelen. Het is onze ambitie om design voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doen we door te informeren, design te laten beleven en waar nodig een helpende hand te bieden.

flinders-winkel-zaandam

De mooiste designlabels vind je bij Flinders

Flinders heeft meer dan 100 designlabels in de collectie. Bij Flinders vind je design meubelen en moderne verlichting van onder andere Kartell, Hay, Muuto, Normann CopenhagenArtemide, Foscarini, Flos, Tom Dixon,Vitra, Alessi, en Moooi. Flinders is officieel dealer van deze merken. Daarmee bieden we de service en garantie die je mag verwachten van de woonspeciaalzaak.

Flinders - Cafe - Design voor ieder interieur

Flinders-zaandam-winkel

 

Wat is dan design?

Daar zijn de geleerden het nog steeds niet over eens. Design heeft soms iets elitairs en ontoegankelijks. Niet in onze visie. Voor ons is een designproduct een artikel dat je elke dag een beetje blij maakt. En dat is wellicht voor iedereen wat anders. Wat designproducten verbindt is dat er over deze producten net iets langer is nagedacht. Door iemand die hier zijn beroep van heeft gemaakt. De oplage is relatief beperkt en de gebruikte materialen zijn veelal van hoogwaardige kwaliteit. Ofwel, het product kan een of twee verhuizingen met gemak overleven. Design is vaak tijdloos en kost misschien ietsje meer dan producten van de Praxis of Trendhopper, maar de levensduur is dan ook aanzienlijk langer. En daar is zeker iets voor te zeggen. In onze visie kun je beter een paar echt mooie woonproducten aanschaffen waar je lang plezier van hebt. Meubels, verlichting en accessoires die je elke dag een beetje blij maken.

flinders-winkel-zaandam

Flinders-cafe-zaandam

Flinders staat voor je klaar

Flinders heeft een webshop, een online magazine, Flinders Winkel en Flinders Café’s:

  • Webshop: Een inspirerende en gebruiksvriendelijke webwinkel waar je eenvoudig het juiste designproduct vindt dat past bij jouw smaak en budget.
  • Flinders Magazine: Een digitaal magazine met informatie, achtergronden en spannende verhalen over designproducten, labels, ontwerpers, trends & events.
  • Flinders Winkel: Een unieke combinatie van een lunchcafé en een designwinkel. Hier kun je een groot aantal design producten bekijken en testen. Laat je onderdompelen in de wereld van design terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie. In Flinders Winkel is altijd een interieuradviseur aanwezig om je te helpen bij de inrichting van je huis of kantoor.
  • Flinders Cafés: Hier ligt de nadruk op gezond en lekker eten en drinken. Het gehele interieur is van Flinders en tevens te koop. Geniet hier van ‘friendly food’ in een kindvriendelijke omgeving met een heerlijk terras! We hebben een café in Amsterdam, Hilversum en sindskort twee cafés in Groningen.

flinders-pand-zaandam

magazijn-flinders

Flinders voor bedrijven en instellingen

Flinders is aangewezen partij voor uw Kantoorinrichting of Projectinrichting. Wij voeren Projecten uit voor bedrijven, hotels, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en stoelen tot en met projectverlichting.

Flinders-magazijn-zaandam

Ons team: passie voor design

Het team van Flinders bestaat uit een bont gezelschap van professionals: interieuradviseurs, marketeers, inkopers, programmeurs, redacteurs en medewerkers van de afdeling klantadvies. Wat ons bindt is de passie voor design. We hebben niet allemaal dezelfde smaak, maar we zijn gek op duurzame producten met een mooi verhaal. Producten die ons blij maken. De mensen van Flinders hebben een gemeenschappelijk doel: design voor iedereen bereikbaar maken. Want in onze ogen past design in ieder interieur en bij elk budget. Ontdek samen met ons de wereld van design, we helpen je graag op weg.

Flinders Locaties


Flinders Winkel

Hemkade 18, G336
1506 PR Zaandam

Openingstijden:
Di. t/m zo. 10.00 – 18.00 uur
Ma. op afspraak 
T 020 – 30 30 630

Flinders Winkel Zaandam

Flinders Cafés

Amsterdam, 
T 020 – 22 31 583
 
Groningen Noorderplantsoen,
T 050 – 31 23 537 

Hilversum 
T 035 – 62  3 361

Flinders Magazijn

Hemkade 18, G336
1506 PR Zaandam

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 09.00 – 18.00 uur
T. 020 30 30 630

Een tip: ben je specifiek op zoek naar goedkope designmeubels? Neem dan een kijkje bij onze Design Meubels Outlet. Hier vind je meubels met kortingen tot wel 50%! En voor onze Belgische designliefhebbers verwijzen we naar ons Flinders blog in België.

Flinders - Cafe - Design voor ieder interieur

5qkioiyks8

Geert Jan Smitscase_header_flinders

Leave a Comment