Vloeipapier wordt vaak gebruikt als verpakkingsproduct en kom je dan ook tegen in veel verschillende branches. Het is een zeer veelzijdig product en is verkrijgbaar in verschillende papierdiktes en maten. In de eerste plaats kan je vloeipapier goed gebruiken om producten te beschermen tegen beschadiging. Ook wordt het veel gebruikt als vervanging van een tasje of cadeauverpakking. Wij geven je drie voorbeelden hoe jij vloeipapier kan gebruiken. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Bescherming

Iedereen heeft wel eens iets besteld waarbij vloeipapier ter opvulling is toegevoegd in het verzendpakket. Vloeipapier wordt namelijk veel gebruikt om producten te beschermen tegen transportschade. Van lingerie tot aan flessen wijn; vloeipapier zorgt ervoor dat het product niet beschadigd of kapotgaat. Verstuur je vaak bestellingen in een verzenddoos? Dan is vloeipapier een goedkope en makkelijke optie om ervoor te zorgen dat jouw product zonder schade aankomt bij de ontvanger.

Vervanging van een tasje

Naast bescherming wordt vloeipapier ook vaak gebruikt als vervanging van een tasje. Steeds meer mensen nemen hun eigen tas mee wanneer zij gaan shoppen. Aan het eind van de dag haal je je net nieuw gekochte shirt vaak gekreukeld uit de tas. Vloeipapier kan hier een uitkomst voor bieden. Er zijn verschillende diktes van vloeipapier. Vooral het dikkere vloeipapier kan als vervanging van een tasje gebruikt worden. Zo wordt jouw nieuwe shirt niet alleen goed beschermd, maar is het ook leuker om je nieuwe aankoop thuis uit te pakken.

Cadeauverpakking

Vloeipapier kan je makkelijk gebruiken als cadeauverpakking. Geef je iemand een cadeaubon, maar wil je deze nog wat leuker inpakken? Vul bijvoorbeeld een tasje op met mooi vloeipapier en stop de cadeaubon in het tasje. Zo zorg je ervoor dat het cadeau er extra leuk uitziet. Naast het opvullen van een cadeauverpakking, kan je ook dikker vloeipapier gebruiken in plaats van cadeaupapier. Dit papier is flexibeler dan normaal cadeaupapier en wordt dan ook vaak gebruikt om kleine cadeautjes mee in te pakken.

Op zoek naar vloeipapier?

Heb je een eigen winkel of webshop en ben je op zoek naar vloeipapier? Rotimshop heeft een ruim aanbod vloeipapier in verschillende diktes en maten. Daarnaast is er keuze uit vele kleuren en prints, maar ook kan je het vloeipapier laten bedrukken. Zo kan het papier op verschillende manieren bedrukt worden met een bedrijfsnaam of -logo. Dit is de ideale manier om ervoor te zorgen dat je producten zonder beschadiging aankomen bij de klant. Daarnaast maak je ook nog reclame voor je bedrijf; zo sla je twee vliegen in één klap.

Leave a Comment