We vinden ze schattig, lief en knuffelen ze het liefst de hele dag: puppy’s! Wie houdt er nou niet van deze zachte viervoeter? Ze zijn gezellig, aanhankelijk en houden onvoorwaardelijk van je, maar je moet ze natuurlijk ook goed verzorgen. Net als met mensenbaby’s is het belangrijk dat je de groei zo goed mogelijk begeleidt. Daarom is het van belang om de beste voeding voor jouw puppy te kiezen. Maar hoe doe je dat? Wij hebben uitgezocht met welk puppyvoer jouw hond het best groot wordt. Houdt er wel altijd rekening mee dat het type hond van grote invloed is, op het soort voer dat vereist is.

Royal Canin Puppy

hond-met-tulp

Royal Canin brokjes zijn speciaal ontworpen voor de pups. Ze ondersteunen de groeifase in de eerste 15 maanden en zijn lekker en gezond, zonder gluten en kleurstoffen. Hondenbrokken kunnen een dure aangelegenheid zijn, zeker wanneer het beestje hard groeit. Royal Canin houdt hier rekening mee en biedt de brokken tegen een relatief lage prijs aan, waardoor ze voor de meeste hondeneigenaren goed te betalen zijn. Daarnaast krijg je ze in een handige hersluitbare zak.

Prins ProCare puppy & junior

Deze puppybrokken van Prins ProCare zijn iets duurder dan die van Royal Kennin, maar hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De brokken bevatten veel vitaminen en mineralen en stimuleren de vetverbranding door de toegevoegde L-carnitine. Deze brokken zijn perfect voor honden tussen de 4 weken en 12 maanden, helemaal wanneer ze wat vet mogen verliezen, zonder dat de groei belemmerd wordt.

Acana Heritage Puppy & Junior

verhuis-doos-hond-verhuizen

Wil jij alleen het allerbeste voor je puppy? Dan moet je zeker bij Acana Heritage zijn. De prijs van deze brokken ligt wel een stuk hoger dan gemiddeld, maar je puppy krijgt wel waar voor jouw geld. Deze 100% biologische brokken bestaan voor 70% uit vers vlees en hebben daarnaast alle belangrijke voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft om gezond te groeien en zijn gewoonweg ontzettend lekker. Dit alles maakt dat de brokken gezond zijn voor jouw puppy en de nodige ondersteuning bieden voor jouw beste vriend.

Net als mensen is geen enkele hond gelijk. Lees je dus goed in en onderzoek wat voor jouw puppy van belang is en hoelang het duurt voordat je op regulier hondenvoer moet overstappen. Je kunt natuurlijk ook verschillende soorten brokken uittesten, om te achterhalen wat jouw viervoeter lekker vindt, en misschien nog wel belangrijker: wat niet.

Leave a Comment