Laten we vandaag eens kijken naar muurstickers voor kinderkamers en hun vele voordelen, in termen van kosten en keuze en snelheid van aanbrengen.

zara-muursticker

Leuke muursticker kinderkamer

Het plannen van een kinderkamer

Is er iets spannender dan het plannen van de kinderkamer van je kind?

Er is zoveel te beslissen; van het samenstellen van het ledikantje tot de indeling die je wilt, of je wel of geen commode wilt en waar je de schommelstoel neerzet. Deze beslissingen kunnen veel tijd in beslag nemen en je zult het druk hebben!

Misschien heb je al een duidelijk idee over hoe de kamer van je kind eruit moet komen te zien. Misschien heb je al een kleurenschema en een thema bepaald, of misschien heb je letterlijk geen idee waar je moet beginnen. Hoe duidelijk je visie ook is, dit is een spannend project waar je energie in wilt steken.

Het enige probleem is dat je energie voor de fysieke kant van het inrichten soms schaars is als je zwanger bent.

hugo-muursticker

Kinderkamer met een budget

Energie is niet het enige waar een tekort aan kan zijn als je zwanger bent. Gebrek aan geld of zorgen over geld kunnen vaak van invloed zijn. Je wilt graag dat de babykamer van je kind er fantastisch uitziet, maar een beperkt budget kan het lastig maken.

Dus hoe kun je de kosten laag te houden, maar nog steeds een prachtige eerste kamer creëren voor je nieuwe opkomst?

dieren-muursticker

Muurstickers voor de kinderkamer

Muurstickers zijn een complete game-changer als het gaat om het decoreren van een kinderkamer.

Ten eerste is de keuze aan muurstickers enorm en kun je net zo lang snuffelen tot je iets vindt wat jij mooi vindt.

Ten tweede het aanbrengen van een muursticker op een gewone muur is snel en gemakkelijk en als je 6 maanden later van gedachten verandert en de look wilt updaten is dat ook snel en gemakkelijk. Dit is een belangrijk element voor de interieur als je een baby hebt. Je wilt natuurlijk niet dat verfdampen of dagenlange arbeid jou of je kind beïnvloeden.

Tot slot (maar belangrijk voor de baby budgets) kinderkamer muurstickers zijn een goedkope manier om een kamer te transformeren en je zult versteld staan van wat je kunt krijgen voor een klein prijsje!

marina-muursticker

Het versieren van een kamer met kinderkamer muurstickers brengt het tot leven in een budget-vriendelijke, weinig inspanning manier, die perfect is voor deze drukke en dure tijd in je leven.

Terwijl je zoekt naar kinderkamer muurstickers neem een kijkje op vinyl tapijten ook deze brengen een briljante aanvulling op een kinderkamer. Ze zijn afveegbaar, aantrekkelijk en lage kosten, ideaal voor een babykamer!

Veel plezier bij het inrichten!

Leave a Comment