In Genève begonnen gisteren de persdagen voor de belangrijke voorjaarsautotentoonstelling, die donderdag voor het publiek open gaat. Vrijwel elke fabrikant vraagt er om aandacht met nieuwe producten, het ene nog geavanceerder dan het andere. Het is praktisch onmogelijk om al dat nieuws te brengen, hoe interessant ook. Wilt u het echt volgen, dan verwijzen wij u graag naar goede sites als www.autoblog.nl, www.autovandaag.nl en www.autoweek.nl. . Als er iets heel unieks voorbij komt, een echte verrassing, tonen wij u dat uiteraard. Er gaan geruchten over een nieuwe Alfa Romeo en kloppen die, dan leest u hier daarover. Nu als smaakmaker een auto die erg bij ClassyLife past, de nieuwe Morgan Aero 8 die ook in Genève debuteert. Waarom uitgerekend deze auto? Omdat het zo’n bizarre mix is van eigentijdse en ronduit ouderwetse techniek en productie; omdat hij natuurlijk helemaal niet praktisch is maar wel leuk en ja, omdat die auto gewoon iets heeft dat veel van de synthetische supersportwagens van deze tijd een beetje missen. Enjoy! >>

Aero8

In Genève begonnen gisteren de persdagen voor de belangrijke voorjaarsautotentoonstelling, die donderdag voor het publiek open gaat. Vrijwel elke fabrikant vraagt er om aandacht met nieuwe producten, het ene nog geavanceerder dan het andere. Het is praktisch onmogelijk om al dat nieuws te brengen, hoe interessant ook. Wilt u het echt volgen, dan verwijzen wij u graag naar goede sites als www.autoblog.nl, www.autovandaag.nl en www.autoweek.nl. Zeker Autoblog is uitermate snel en actueel. Als er iets heel unieks voorbij komt, een echte verrassing, tonen wij u dat uiteraard. Er gaan geruchten over een nieuwe Alfa Romeo en kloppen die, dan leest u hier daarover.

Nu als smaakmaker een auto die erg bij ClassyLife past, de nieuwe Morgan Aero 8 die ook in Genève debuteert. Waarom uitgerekend deze auto? Omdat het zo’n bizarre mix is van eigentijdse en ronduit ouderwetse techniek en productie; omdat hij natuurlijk helemaal niet praktisch is maar wel leuk en ja, omdat die auto gewoon iets heeft dat veel van de synthetische supersportwagens van deze tijd een beetje missen. Enjoy!

Leave a Comment