Ah, het leven van een professionele voetballer – glitter, glamour en natuurlijk, prachtige vriendinnen om de glans compleet te maken. Justin Kluivert, onze Nederlandse voetbalheld, lijkt echter een beetje te spelen met zijn eigen versie van ‘Waar is Wally?’, maar in dit geval, ‘Waar is zijn mysterieuze nieuwe vriendin?’

vriendin-justin-kluivert

Laat me je vertellen, we genieten allemaal van een vleugje speculatie in ons leven. Het is als het puzzelen zonder een handleiding – je grijpt naar de stukjes, probeert ze in elkaar te passen en hoopt dat je uiteindelijk een duidelijk beeld krijgt. En nu? Nu kunnen we ons heerlijk buigen over de vraag: “Is zij dan eindelijk de nieuwe leading lady van Justin Kluivert?”

Ja, onze Justin had een romantisch verleden met Jaimy Schepers, maar dat is nu zo 12 maanden geleden, weet je wel. Dus wie is nu het meesterwerk in zijn liefdesgalerij? Het lijkt alsof Instagram ons een en ander influistert, met foto’s van Justin die zij aan zij staat met een beeldschone dame. Maar wacht, geen Instagram-account voor haar? Misschien hebben ze besloten dat geheimzinnigheid de beste valuta is. Jammer voor ons, maar hé, wij begrijpen het.

nieuwe vriendin justin kluivert

Oh, maar wacht even, er zijn meer aanwijzingen dan je denkt! Een foto van een magistrale bos rode rozen – op Valentijnsdag nota bene! Alleen, er ontbreekt één ding: de mysterieuze dame in kwestie. Echt, Justin, je laat ons in spanning achter als een soap die steeds op een cliffhanger eindigt!

En dan die ene foto die ons hart sneller doet kloppen en onze speurneuzen doet jeuken. Monte-Carlo, een locatie die klinkt als een scène uit een Bond-film. En daar is Justin, met een vrouw die eruitziet alsof ze rechtstreeks uit een modellenbureau komt. Het spijt me, Justin, maar zelfs James Bond zou jaloers zijn!

vriendin justin kluivert uiteten romantisch

Dus, is het mysterie opgelost? Eerlijk gezegd, het lijkt er sterk op dat Justin zijn romantische kaarten uitspeelt en een nieuwe vriendin aan zijn zijde heeft. Maar, en ik kan het niet genoeg benadrukken, we moeten nog steeds op dat verlossende nieuws wachten. Maar wacht eens even, heeft iemand anders ook gezien dat Justin een nieuwe auto heeft gekocht? Misschien is dat wel zijn ultieme liefdesverklaring – een glanzende nieuwe auto! Oh Justin, je houdt ons inderdaad op het puntje van onze stoelen, nietwaar?

Leave a Comment