Ook als je geen voetbalfan bent moet de naam Christiano Ronaldo bellen gaan laten rinkelen. Ronaldo hoort namelijk bij een van de beste spelers van alle tijden. Hij is nu 39 jaar oud. De Portugese voetballer die vooral bekend staat om zijn rol in Real Madrid voetbalt nu bij een club uit Saudi-Arabië genaamd ‘Al Nassr’, waar hij sinds 2022 onder contract staat. Daarnaast speelt hij ook bij het Portugese voetbalelftal. Hij scoort zeker niet alleen goed op het veld, maar ook bij een prachtige dame die nu inmiddels zijn vrouw is. We hebben het natuurlijk over de beeldschone Georgina Rodriguez!

Wat is de leeftijd en afkomst van Georgina Rodriguez?

Georgina Rodriquez staat net zoals haar man flink onder de schijnwerpers als een influencer met maar liefst 59,3 miljoen volgers op Instagram. Ze is 30 jaar oud en ze heeft Spaanse en Argentijnse bloed door haar aderen stromen. Ze is in Argentinië geboren en in haar geboorteplaats werkte ze eerst als serveerster. Ze vertrok voor het eerst naar het buitenland toen ze aan de slag ging als au pair in Bristol, Engeland. Tegenwoordig is ze een model en danseres. Naast haar avontuurlijke leven is ze ook gewoon een moeder van twee kinderen. Bij haar eerste zwangerschap beviel ze van hun eerste dochter genaamd Alana. Ook is Georgina bonusmoeder van vier kinderen die Ronaldo met iemand anders heeft gekregen. Op haar Instagram is te zien dat ze goed met hen overweg kan en dat ze een echte familiemens is. Bij de tweede keer was Georgina zwanger van een tweeling, een meisje en een jongen. Maar de jongen is tijdens de geboorte te komen overlijden. Hun tweede dochter heet Bella Esmeralda.

Hoe heeft Georgina Rodriguez Ronaldo ontmoet en heeft ze kinderen?

De tortelduifjes hebben elkaar ontmoet toen Georgina als winkelmedewerker werkte bij een Gucci winkel in Madrid. En het was gelijk liefde op het eerste gezicht, want dit is hoe Georgina hun eerste ontmoeting beschreef: ‘Zijn lengte, zijn lichaam en zijn schoonheid trokken mijn aandacht’. Nadat ze elkaar hadden gezien sprong de vonk al snel over. In 2016 werden ze voor het eerst door de paparazzi gespot. Ze hebben nooit officieel aangekondigd dat ze een koppel zijn, maar het blijkt dat ze in 2019 in het geheim zijn getrouwd in Marokko. Ze is zijn grootste supporter en ze woont vaak zijn wedstrijden bij. Zo is ze meegegaan naar vele wedstrijden toen de voetballer speelde bij Real Madrid, Manchester United en andere clubs. Op haar Instagram is te zien dat ze ook naar de wedstrijden gaat naar de huidige club waar Ronaldo nu speelt.

De documentaire van Georgina Rodriguez

Georgina heeft in 2022 haar eerste documentaire uitgebracht genaamd ‘I Am Georgina‘. Hier is te zien hoe ze van een winkelmedewerker naar een van de bekendste voetbalvrouwen ter wereld ging. De documentaire is zesdelig en ze laat je kennis maken met wie ze echt is, want veel mensen hebben uiteraard alleen het perfecte plaatje van Georgina die ze op Instagram laat zien. Maar haar leven is niet altijd zo geweest. Ze heeft haar ouders op een zeer jonge leeftijd verloren. In 2011 kwam haar moeder te overlijden tijdens een auto-ongeluk, ze was destijds 17 jaar. Ook haar vader verliest ze in 2019. Daarvoor zat hij al 10 jaar in de gevangenis, vanwege drugssmokkel. Toen ze 17 was ging ze ook als au pair aan de slag en in 2015 ging ze weer terug naar Spanje, waar haar leven vergoed veranderde, want toen ontmoette ze Ronaldo. Haar documentaire schetst een duidelijk beeld van haar verleden en hoe haar leven nu is. Ze heeft het niet altijd makkelijk gehad: ‘Ik weet hoe het is om niets te hebben en ik weet hoe het is om alles te hebben’, aldus Georgina Rodriguez.

Georgina-Rodriguez-met-ronaldo.jpg Georgina-Rodriguez-met-zoon.jpg Georgina-Rodriguez.jpg Georgina-Rodriguez-en-ronaldo.jpg

Leave a Comment