Hoewel 8 op de 10 vrouwen denkt dat ze er altijd in slaagt om het ideale cadeau voor haar partner te kopen, slaan ze vaak de plank mis. 35% van de mannen krijgt namelijk regelmatig een cadeau van zijn echtgenote waar hij niet op zit te wachten. In dat geval verbergt maar liefst 60% de teleurstelling voor zijn vrouw. Dit en meer blijkt uit onderzoek van BLACK+DECKER onder 500 mannen en vrouwen in Nederland en België in het kader van de ‘Wat hij echt wil’-campagne. U kent dat Amerikaanse bedrijf ongetwijfeld van hun gereedschap. Mannen krijgen vaak een cadeau dat ze liever zouden ruilen. Bijna de helft heeft zelfs weleens een cadeau gekregen van zijn vrouw dat volledig de plank missloeg. Toch houden ze in dat geval hun mond tegen hun partner. 40% probeert de teleurstelling te verbergen en bijna 20% doet zelfs alsof het een fantastisch geschenk is. Met alle gevolgen van dien: na een lange zoektocht naar de perfecte verrassing, blijven de cadeaus ongebruikt in de kast liggen. Daar moet verandering in gaan komen. Hoe? Lees verder!>>

logo_wat-hij-echt-wil-nl

Tja, dit is wel een mooi bericht, zo vinden wij. Het heeft natuurlijk een ontzettend commerciële achtergrond, maar daar kijken we doorheen, toch?

Hoewel 8 op de 10 vrouwen denkt dat ze er altijd in slaagt om het ideale cadeau voor haar partner te kopen, slaan ze vaak de plank mis. 35% van de mannen krijgt namelijk regelmatig een cadeau van zijn echtgenote waar hij niet op zit te wachten. In dat geval verbergt maar liefst 60% de teleurstelling voor zijn vrouw. Dit en meer blijkt uit onderzoek van BLACK+DECKER onder 500 mannen en vrouwen in Nederland en België in het kader van de ‘Wat hij echt wil’-campagne. U kent dat Amerikaanse bedrijf ongetwijfeld van hun gereedschap.

Mannen krijgen vaak een cadeau dat ze liever zouden ruilen. Bijna de helft heeft zelfs weleens een cadeau gekregen van zijn vrouw dat volledig de plank missloeg. Toch houden ze in dat geval hun mond tegen hun partner. 40% probeert de teleurstelling te verbergen en bijna 20% doet zelfs alsof het een fantastisch geschenk is. Met alle gevolgen van dien: na een lange zoektocht naar de perfecte verrassing, blijven de cadeaus ongebruikt in de kast liggen.

Vertellen wat je echt wil
De oplossing is simpel: bijna 60% van de mannen zou zijn partner het liefst vertellen wat hij echt wil. En wat blijkt? 41% van de vrouwen weet ook het liefst van tevoren wat hij echt wil hebben. Kortom: betere communicatie voorkomt een hoop gedoe. Maar waar worden mannen dan echt blij van? Bijna de helft van de mannen krijgt het liefst een uitstapje cadeau en een kwart kiest voor elektrisch gereedschap. Ook vroeg het bedrijf mannen naar de beste- en slechtste cadeaus die ze de afgelopen jaren hebben gekregen van hun vrouw. Een greep uit de meest opvallende antwoorden:

Wat hij echt wil                                                              Wat hij echt niet wil

Ritje in een Ferrari                                                             Pannenset

Barbecue                                                                              Vieze aftershave

Boormachine                                                                       Sokken

Whisky                                                                                 Kaarsenhouder

Kaartjes voor een concert                                                Kaartjes voor een musical

61756007 - white ferrari 458 italia - side back view

61756007 – white ferrari 458 italia – side back view

BLACK+DECKER maakt het makkelijker
Om het bovenstaande besloot het bedrijf mannen en vrouwen een handje te helpen, met hun nieuwe campagne ‘Wat hij echt wil’. Op www.wathijechtwil.nl komen vrouwen er via een test achter hoe goed ze hun partner echt kennen. De mannen worden aangespoord om het hun partner makkelijker te maken door via de website een hint te geven. Nu maar hopen dat u er iets aan heeft!

black-decker-pp610-b

Leave a Comment