Variatie maakt het leven interessanter, toch? Vandaar dat wij weer een totaal ander soort video zochten dan de ‘video’s van de week’ in voorgaande weken. U ziet het al, deze keer gaat het over Shanghai, de zo spectaculair groeiende metropool in China met een futuristische skyline en een leven waarbij het tempo van New York haast een kalme wandeling lijkt. Op deze reis door de stad wordt u meegenomen door J.T. Singh die al eerder de video “This is Shanghai” vimeo.com/63635193, maakte. Fascinerend, boeiend en oh, wat kan een mens dan ook weer verlangen naar rust en natuur! >>

Variatie maakt het leven interessanter, toch? Vandaar dat wij weer een totaal ander soort video zochten dan de ‘video’s van de week’ in voorgaande weken. U ziet het al, deze keer gaat het over Shanghai, de zo spectaculair groeiende metropool in China met een futuristische skyline en een leven waarbij het tempo van New York haast een kalme wandeling lijkt. Op deze reis door de stad wordt u meegenomen door J.T. Singh die al eerder de video “This is Shanghai” vimeo.com/63635193, maakte. Fascinerend, boeiend en oh, wat kan een mens  dan ook weer verlangen naar rust en natuur!

Music: 392203-Rimsky-Korsakov-Scheherazade,-Symphonic-Suite-after-1001-Nights,-Op.-35-_-Festival-at-Bagdhad-The-Sea-The-Shipwreck-(Allegro-molto)
Sound Design: Slava Pogorelsky / slavapogorelsky.com / facebook.com/slavapogorelsky
Shanghai Tourism: meet-in-Shanghai.net
JT Singh Labs: jtsingh.com / Facebook.com/jtssingh / Twitter.com/jttsingh

JT has advised official city leaders in North America, Asia, and Europe, including Toronto, Shanghai, Tokyo, and Fuzhou. His creative work and intellectual contributions have appeared in numerous international publications, including BBC, Time, National Geographic, CNN, Washington Post, Al Jazeera, Quartz, Mashable, China Daily, The Guardian, etc. JT Singh Labs is based in Hong Kong/Shanghai and originally from Toronto, Canada.

 

Leave a Comment