Bij Pasen denken wij uiteraard aan paaseieren (al dan niet verstopt), aan het huis leuk aankleden, aan lente, aan gezelligheid. Op de website www.welke.nl kwamen wij een boel inspiratie daarvoor tegen. Hier ziet u wat voorbeelden. Wilt u meer zien, dan is een bezoekje aan die site zeer aan te raden. Zelf zeggen ze het volgende over hun website: ‘Denk aan Welke.nl als een sfeervolle braderie. Een gezellige winkelstraat. Een leuke beurs. Op je PC, je tablet of je telefoon. Samengesteld door alle gebruikers. Welke.nl helpt je iedere dag leuke dingen te ontdekken. Iets om zelf te maken. Lekker te koken. En de meest bijzondere producten die er zijn. >>

 

Pasen

Bij Pasen denken wij uiteraard aan paaseieren (al dan niet verstopt), aan het huis leuk aankleden, aan lente, aan gezelligheid. Op de website www.welke.nl kwamen wij een boel inspiratie daarvoor tegen. Hier ziet u wat voorbeelden. Wilt u meer zien, dan is een bezoekje aan die site zeer aan te raden. Zelf zeggen ze het volgende over hun website: ‘Denk aan Welke.nl als een sfeervolle braderie. Een gezellige winkelstraat. Een leuke beurs. Op je PC, je tablet of je telefoon. Samengesteld door alle gebruikers. Welke.nl helpt je iedere dag leuke dingen te ontdekken. Iets om zelf te maken. Lekker te koken. En de meest bijzondere producten die er zijn. Op Welke.nl vind je honderden winkels, van grote merken die iedereen kent tot kleine, onafhankelijke boutiques en verkopers waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. De rode draad? Ze bieden alleen hun meest bijzondere producten aan. Op Welke.nl kun je lekker grasduinen. Je laten inspireren. Urenlang dwalen. Tot je over iets struikelt waarvan je denkt ‘Oh, wow!’. Klik dan op ‘Shop de Stijl’ om producten en diensten te vinden in de stijl van de foto die je aandacht trok. ‘Shop de Stijl’ geeft je dus gelijk antwoord op de vraag ‘Waar koop ik dat?’. Het antwoord? Bij een van de vele aanbieders op Welke.nl! Welke.nl wordt gebruikt door honderdduizenden mensen die iedere dag weer duizenden nieuwe foto’s en producten op de site plaatsen. Welke.nl breidt dus iedere dag uit. En biedt steeds nieuwe, leuke ideeën. Elke dag.

Welke.nl bestaat sinds begin 2010 en is gevestigd in Amsterdam. De site is ontstaan vanuit de gedachte dat leuke ideeën er zijn om met elkaar te delen. En dat iedereen in staat is om creatief te zijn, een leuk huis te creëren, iets lekkers te koken… met een beetje hulp van anderen. Welke.nl wil het platform zijn waar al die ideeën gedeeld worden. En waar je, áls je iets ziet wat je aanspreekt, op eenvoudige wijze de tools krijgt aangereikt om dat leuke idee uit te voeren. Of dat nou patronen, cursussen of producten zijn. Sinds oktober 2014 is Welke.nl ook in het Duits beschikbaar. Als Spaaz.de. Met nét zoveel inspiratie. En nét zoveel leuke ideeën.’ Feitelijk zou u Welke.nl ook een beetje kunnen zien als een soort mix van Instagram en Pinterest. U haalt er absoluut bijzondere inspiratie vandaan. Vandaar dat wij dit graag met u delen; het is echt een ontdekkingsreis langs en door de creativiteit van heel veel mensen.

welke

Paasstuk-decoratietakken-met-kuikens-in-een-ei-met-touwtje-om-ze-op.1395923361-van-decoratietakken

Leave a Comment