Nou, nou, heb je het ook gehoord? Peter Gillis, de man van ‘Massa is Kassa’, heeft zichzelf weer in de liefdesarena geworpen! Ja hoor, hij heeft een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. En geloof me, Peter is vast niet van plan om dit liefdesnieuws in een geheim hoekje te verstoppen. Hij schreeuwt het van de daken! Maar hé, laten we eerlijk zijn, terwijl we ons afvragen wat voor avonturen die twee nu weer beleven, krabben we ons toch even achter de oren. Wat doet die nieuwe vlam van Peter, Wendy van Hout, eigenlijk voor de kost? Wij, de nieuwsgierige speurneuzen, besloten om dit mysterie te ontrafelen.

Nu, ik moet zeggen dat onze zoektocht ons niet direct naar een geheime schatkist vol antwoorden leidde. Wendy van Hout lijkt niet direct de overbekende Hollywoodster te zijn met een Wikipedia-pagina vol carrièrehoogtepunten. Nee, nee, ze bewandelt waarschijnlijk de wegen van het werk buiten de schijnwerpers. Misschien is ze wel een professionele spion? Of een geheimzinnige wereldreiziger die de wereld redt van plotse tekorten aan humor? Nou ja, laten we dat nog even in het midden laten.

De nieuwe vriendin van Peter Gillis

wendy-van-hout-peter-gillis

Pak de popcorn en leun achterover, want we hebben weer een brokkelig liefdesverhaal dat je doet denken dat Cupido zijn pijlen afvuurt met een waterpistool. Ja ja, na het tumultueuze einde met Nicol Kremers heeft Peter Gillis een nieuwe ‘catch’ binnen weten te hengelen. En laten we eerlijk zijn, deze keer heeft hij een nog jongere schone weten te strikken dan voorheen. Tromgeroffel alsjeblieft, want daar is ze dan: de enige echte Wendy van Hout! Applaus, applaus!

Dus, hoe ontstond dit sprookje? Nou, dat was zeker niet zo exotisch als een Hollywood-romcom. Nee hoor, onze tortelduifjes hebben elkaar ontmoet op het terras van het Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel. Klinkt als een plek waar de liefde in de lucht hangt, toch? En waarom waren ze daar, vraag je je af? Wel, Wendy was op zoek naar een plekje om met haar kids te chillen en uitstapjes te maken. Toevallig ontmoette ze meneer Massa is Kassa himself. Gesprekje hier, lachje daar, en voilà, alsof ze elkaar al jaren kennen! Ik vraag me af of ze toen meteen begonnen te discussiëren over wie de afstandsbediening beheert.

wendy-van-hout-peter-gillis-samen

Maar wat vindt Peter zo leuk aan Wendy, behalve dat ze eruitziet als een wandelende Instagram-filter? Nou, het schijnt dat ze net zo ondernemend is als hij. Dat is waarschijnlijk hun geheime codewoord voor “elke dag iets nieuws uitproberen, alsof het leven een eeuwige kermisattractie is.” Maar wacht, er is meer! Laten we een kijkje nemen in Wendy’s carrière-achtbaan.

Wendy van Hout is een ondernemende vrouw

wendy van hout eigen kledinglijn

Wendy’s CV leest als een flipperkast die in de rondte stuitert. Van kermis naar tassen en accessoires, en daarna richting een heuse kledingwinkel-tornado. Maar helaas, het leek erop dat het kledingimperium haar als een jongleur met te veel ballen overviel, want faillissement kwam om de hoek kijken. Maar wacht even, er is geen storm die Wendy niet kan doorstaan! In 2019 besloot ze zichzelf te bewijzen als tatoeage-expert en opende ze een tattoo shop. Als je niet vastplakt aan je stoel van verbazing, dan komt het volgende: in 2021 besloot ze dat kleding toch echt haar levensrok is en startte ze 365fashion.nl, een webshop voor vrouwenkleding. Het lijkt erop dat Wendy van Hout van carrièrepad verandert zoals wij van tv-kanaal switchen.

Wendy van Hout op TikTok

Wendy van Hout op TikTok

Als er één ding is waar deze dame een hoofdrol in speelt, dan zijn het wel danspasjes op TikTok. Het lijkt erop dat ze het geheime recept heeft ontcijferd om niet alleen het hart van Peter Gillis, maar ook het digitale universum te veroveren – en dat allemaal terwijl ze in de maat danst! Als dansen een sport was, zou Wendy absoluut gouden medailles verzamelen. Wie had gedacht dat de weg naar een succesvolle zakenman’s hart via een tik en een tok zou lopen?

Geboren in het bruisende Eindhoven, heeft Wendy altijd haar eigen pad gevolgd. Met een oudere en jongere broer als reisgezelschap moet ze wel de avontuurlijke genen van het gezin hebben geërfd. Maar er is meer aan Wendy’s palet dan alleen maar reizen. Ze is niet alleen een wereldreiziger, maar ook een dappere moeder van vijf, afkomstig uit eerdere liefdesavonturen. Vijf kinderen? Tjonge jonge, dat is als een voltallig voetbalteam! En je dacht dat jongleren met alledaagse taken lastig was? Probeer maar eens vijf kinderen in de pas te houden!

Is Wendy van Hout een golddigger?

Ze is niet samen met Peter Gillis voor zijn geld – tenminste, dat beweert ze. Dus laten we aannemen dat zijn bankrekening niet fungeert als een gigantische liefdesmagneet. Waarom zou ze dan voor hem vallen? Zijn charmante uitstraling natuurlijk! Peter Gillis als hartenbreker? Dat moeten we zien!

Vanaf 2010 had Wendy een scherp oog voor stijl en begon ze met handelen in tassen en accessoires. Ze begon klein, maar de kledingverkoop groeide als een wild onkruid in haar tuin van ondernemerschap, en binnen de kortste keren had ze niet één, maar twee kledingwinkels! Helaas, het noodlot hield van een plotwending en de winkels gingen ten onder, als een scheepje in een storm van faillissement.

Maar wacht! Wendy is niet het type dat bij de pakken neerzit. In 2019 besloot ze dat tatoeëren haar nieuwe kunstvorm moest worden en opende ze een tattooshop. Het lijkt erop dat ze van winkels naar tattoo-parlors hopte als een serieondernemer met meerdere spin-offs. Maar ach, bloed kruipt waar het niet gaan kan, en in 2021 heeft ze weer een sprong gewaagd – deze keer in de wondere wereld van online shoppen. Wendy’s webshop, 365fashion.nl, is een feit. Een onafhankelijke vrouw die haar eigen broek, shirt en schoenen ophoudt, letterlijk!

Leave a Comment