De echte naam van Marshmello is Christopher Comstock, hij is 32 jaar oud. Hij is een Amerikaanse dj en producer sinds 2015. De genres die hij speelt zijn vooral dance en electro. Door zijn carrière heen heeft hij ook samen met bekende artiesten samengewerkt, zoals Selena Gomez. Het kenmerkende aan hem is natuurlijk zijn witte masker die hij altijd draagt om zijn identiteit te verbergen. Maar in 2017 werd bevestigd dat Christopher Comstock de man is achter de artiest Marshmello. Destijds had hij zichzelf per ongeluk ontmaskerd. Ben jij ook zo benieuwd hoe het echte gezicht van Marshmello eruit ziet? Blijf dan zeker verder lezen!

De succesvolle carrière van Marshmello

Marshmello heeft veel successen geboekt binnen zijn carrière. Zo was hij genomineerd voor de Billboard Music Award. En hij heeft gewerkt aan vele populaire liedjes, zoals ‘Wolves’ met Selena Gomez en het nummer ‘Vrienden’ met Anne Marie.

Waarom Marshmello zijn identiteit verborgen wil houden

Er is natuurlijk een reden waarom Marshmello zijn gezicht niet wil laten zien. Hij liet het volgende weten: ‘Ik doe mijn helm niet af, omdat ik geen roem wil of nodig heb. Ik probeer echt iets positiefs te creëren, waarmee mensen contact kunnen maken. De helm maakt me marshmello en maakt jou ook marshmello… we zijn allemaal marshmello’.

Hoe de identiteit van Marshmello is ontrafeld

marshmello-zonder-masker.jpg

Voor een lange tijd gingen er al geruchten rond dat Christopher Comstock, Marshmello is, maar tijdens een livestream op de Instagram van Marshmello ging het mis. Om precies te zijn was dit gebeurd op 3 juni 2017. Toen was er namelijk ook een gezicht te zien bij de mysterieuze Marshmello. Tijdens het filmen was hij te spotten in een spiegel, terwijl iemand ander zijn masker op had gedaan.

Zo ziet Marshmello eruit zonder masker!

Marshmello-zonder-masker-4.jpg Marshmello-zonder-masker-3.jpg Marshmello-zonder-masker-2.jpg

chriscomstock-4.jpg chriscomstock-3.jpg chriscomstock-2.jpg chriscomstock.jpg

Leave a Comment