Wim Kieft heeft een prachtig jong leven geleefd, als knappe voetballer voor diverse voetbalteams, waaronder natuurlijk Ajax. In zijn jongere jaren wist hij veel meisjesharten te veroveren, met zijn blonde lokken waar hij nog altijd bekend om staat. Het latere leven van Wim Kieft ziet er echter wat minder rooskleurig uit. Zo heeft hij een aantal zware jaren achter zich liggen, waarin hij te maken kreeg met een verslaving aan zowel alcohol als drugs. Door deze periode verloor hij ook de liefde van zijn leven, namelijk Suzanne Martens. Ze zijn enkele jaren lang ieder hun eigen weg gegaan. Wie is tegenwoordig de vriendin van Wim Kieft? Daar vertellen wij je natuurlijk alles over.

Wie was vroeger de vriendin van Wim Kieft?

We benoemden Suzanne al even, maar Suzanne was niet de eerste liefde van de voormalig voetballer. Eerder was Sylvia de vriendin van Wim Kieft. Deze Sylvia mogen we eigenlijk best omschrijven als zijn eerste grote liefde, want de twee zijn in het huwelijksbootje gestapt en samen een gezin gestart. Zij kregen samen zoon Robbin en dochters Mattia en Mauri. Wim Kieft raakte verslaafd aan drugs en zijn vrouw Sylvia heeft op een bepaald moment een grens bereikt bij Sylvia, waarop zij besloot van hem te scheiden. Wim Kieft heeft tegenwoordig wel nog contact met zijn dochters, maar niet met zijn zoon.

De volgende vriendin van Wim Kieft

Kijken we naar grotere liefdes, dan komt Suzanne Martens in beeld na het huwelijk tussen Wim en Sylvia. Suzanne wist diepe indruk te maken op Wim Kieft, maar de verslaving ging ook binnen deze relatie in de weg staan. De twee hadden duidelijk een sterke band met elkaar, want Wim meldde zich direct aan bij een afkickkliniek op de dag dat Suzanne de relatie met hem verbrak. Hij heeft de tijd genomen en zich ingezet om van zijn verslavingen aan alcohol en drugs af te komen, wat uiteindelijk ook is gelukt. In de periode dat Wim Kieft aan zichzelf werkte, heeft Suzanne afstand van hem gehouden.

Dagmar Zuiderbaan was de volgende vriendin van Wim Kieft

Dagmar Zuiderbaan

Terwijl Wim Kieft midden in de zwaarste periode van zijn leven zat, kwam hij een nieuwe vlam tegen. Deze liefde vond hij bij Dagmar Zuiderbaan, die je mogelijk kent als visagiste. Zij verzorgde de visagie bij Sport1, waar Wim Kieft werkzaam was. Tijdens hun relatie lukte het Wim om volledig los te komen van zijn verslavingen en clean te blijven. Helaas bleek de relatie tussen Wim en Dagmar niet heel sterk, want deze was van korte duur.

Wie is nu de vriendin van Wim Kieft?

De liefde voor Suzanne Martens zat diep, wat ook blijkt uit het feit dat Wim Kieft direct naar een afkickkliniek is gestapt op het moment dat de relatie ten einde kwam. Blijkbaar was de liefde van Suzanne voor Wim ook heel sterk, want de twee zijn weer bij elkaar. Inmiddels vormen zij alweer een aantal jaren een stel, en het lukt Wim goed om clean te blijven, wat natuurlijk ook bijdraagt aan het succes van de relatie. Wim en Suzanne wonen tegenwoordig samen in een woning in Haarlem. Deze woning hebben zij samen gekocht voor een bedrag van ruim een miljoen euro.

Wie is Suzanne Martens precies?

Suzanne Martens en Wim Kieft zijn dus een aantal jaren uit elkaar geweest, maar inmiddels ook alweer een aantal jaren bij elkaar. Wie is deze Suzanne nu precies? Suzanne Martens is een mooie brunette van 1.73 m lang en heeft een carrière als model achter de rug. Na haar school in Bilthoven is zij gaan werken voor Close Models. Ze heeft veel met lifestyle, mode, kunst en theater. Suzanne Martens en Wim Kieft hebben samen een kind gekregen, dochter Feline, en lijken hun relatie tegenwoordig weer goed op orde te hebben.

Leave a Comment