Bij een classy lifestyle past een classy interieur! Op welke manier zorg jij voor enige vorm van luxe in huis? Focus je hierbij niet alleen op bijvoorbeeld de apparatuur in de keuken, of de regendouche en het bad in de badkamer. Luxe voeg je ook toe door verschillende natuurlijke materialen met elkaar te combineren, of door verschillende accentkleuren terug te laten komen in je interieur. Doe inspiratie op door regelmatig in een luxe hotel te overnachten! Je kunt de stijl die men hier gebruikt kopiëren naar het interieur in je eigen woning. Kijk daarnaast eens naar de woning met luxe zwembaden bij HOOG.design. Deze website biedt je de mogelijkheid om ongegeneerd bij mensen binnen te kijken. Het laat je zien hoe verschillende combinaties van kleuren in de praktijk uit zullen pakken.

Zwembad en wellness bij je eigen woning

kindvriendelijke-villa-zwembad-kroatie

Niet alleen de combinaties van kleuren zijn interessant, bij het bekijken van andermans interieur. Wie een classy interieur nastreeft, zal ook worden aangetrokken door het zwembad bij deze panden. Droom jij al van een eigen exclusieve wellness bij je woning? Nodig je vrienden aan het eind van de week uit om te bubbelen in de jacuzzi, of plan een avond met je partner om te genieten van de sauna in huis. Het gebruik van een jacuzzi of zwembad alleen is vaak niet voldoende, om het interieur classy te maken. Zorg dat je in deze ruimtes voor de juiste combinaties van kleuren en materialen kiest. Houd daarbij rekening met de impact die de verlichting in zo’n ruimte kan hebben op de sfeer die er heerst. Dat geldt overigens niet alleen voor de ruimte met de sauna of jacuzzi, maar ook voor de verlichting elders in huis.

Start klein en bouw je classy interieur verder uit

kurkvloer-woonkamer

Je hoeft van de inrichting in huis niet in een keer een classy interieur te maken. Pak het stapsgewijs aan door bijvoorbeeld eerst de badkamer te renoveren en deze te voorzien van een bubbelbad. Of pak de keuken aan, om hier verschillende luxe apparaten in te kunnen verwerken. Denk aan een wijnkast, of bijvoorbeeld een ingebouwde koffiemachine. Ook een ingebouwd rek voor de kristallen wijnglazen mag in deze keuken niet ontbreken. Je wilt ze altijd voor het grijpen hebben, om samen met gasten een wijntje te kunnen drinken. Zoals eerder aangehaald werd, kun je deze apparatuur combineren met een fraai natuurstenen keukenblad en hardhouten keukenkastjes. De combinatie van jouw keuken classy!

Leave a Comment