Nu het langzaam maar zeker beter weer wordt, warmer en zonniger, krijgt u misschien ook steeds meer zin om in de tuin of in huis aan de slag te gaan. Wij wel, in elk geval. Natuurlijk is het de vraag of je bij het verfraaien van je huis alle actuele trends moet volgen. Want met alle waardering: als iedereen een Blokker/Karwei/VTWonen interieur en tuin heeft, wordt het ook saai. En u heeft toch een fraaie en goede eigen smaak? Dan nog is het wel leuk om in elk geval van trends op de hoogte te zijn en er net iets uit te halen dat je eigen huis nét wat attractiever en misschien ook eigentijdser maakt. Tja, dan hebben wij voor veel lezers nu een domper, want een glamour lifestyle is het nu helemaal. De woontrends voor 2017 kondigen volgens het Perscentrum Wonen een nieuw gevoel van luxe en glamour aan. ‘Messing en goud zijn dé trendkleuren, loungebanken en retro design fauteuils worden bekleed met zacht fluweel, bont en rijk gedessineerde stoffen vol grafische, etnische en op de natuur geïnspireerde prints.” Lees verder!>>

Nu het langzaam maar zeker beter weer wordt, warmer en zonniger, krijgt u misschien ook steeds meer zin om in de tuin of in huis aan de slag te gaan. Wij wel, in elk geval. Natuurlijk is het de vraag of je bij het verfraaien van je huis alle actuele trends moet volgen. Want met alle waardering: als iedereen een Blokker/Karwei/VTWonen interieur en tuin heeft, wordt het ook saai. En u heeft toch een fraaie en goede eigen smaak? Dan nog is het wel leuk om in elk geval van trends op de hoogte te zijn en er net iets uit te halen dat je eigen huis nét wat attractiever en misschien ook eigentijdser maakt. Tja, dan hebben wij voor veel lezers nu een domper, want een glamour lifestyle is het nu helemaal. De woontrends voor 2017 kondigen volgens het Perscentrum Wonen een nieuw gevoel van luxe en glamour aan. ‘Messing en goud zijn dé trendkleuren, loungebanken en retro design fauteuils worden bekleed met zacht fluweel, bont en rijk gedessineerde stoffen vol grafische, etnische en op de natuur geïnspireerde prints. Kamerhoge gedessineerde gordijnen zijn weer en vogue, net als kamerhoge tropische boomplanten en grote kleden. Je kunt niet genoeg glanzende sierkussen, plaids, sfeerlichten en romantische plateau’s vol kaarsen in huis halen, want we willen niet alleen maar werken maar ook wat vaker ontspannen en feesten. Verwen jezelf dus met iets moois voor in huis, zo luidt het advies, niet geheel verbazingwekkend. Creëer sfeer in de kamer met zachte materialen en modieuze tinten en laat dat luxe gevoel helemaal ‘borrelen en bruisen’ met een nieuwe whirlpool voor in je eigen tuin. Zo geniet je op en top van je leven in luxe!’ Tja.

Nostalgie
Combineer moderne en strakke vormen met retro design, aldus het Perscentrum, want zo krijg je een eclectische sfeer met een vleugje nostalgie.  Een vleugje glamour & glitter, daar knapt je interieur van op. Met de nieuwe trendkleur goud is de sfeer al snel sprankelend, rijk en feestelijk. Pas het subtiel toe; verzamel bijvoorbeeld gouden accessoires zoals een kandelaar, windlicht, etagère of fotolijst. Combineer dit vleugje goud (of messing!) met basiskleuren zoals wit, zwart, naturellen en voeg ook een modieuze accentkleur toe zoals pastel roze of donkergroen. In de nieuwe collectie van Zilverstad vind je gouden interieur accessoires, voor een luxe uitstraling met een ‘touch of gold’. Mooi en functioneel in gebruik is de Cosy Manto theepot van Bredemeijer die is uitgebracht in messing. De thee blijft extra lang warm en op smaak dankzij de RVS mantel met vilt laag dat over de keramiek laag wordt geschoven. Enfin, wellicht inspireert het u toch.

Leave a Comment