We horen steeds meer over de deeleconomie, waarin niet het bezit van een product relevant is, maar het gebruik. AirBNB is daarvan een voorbeeld, en bijvoorbeeld ook Snappcar, waar u voor een dag, een rit of een vakantie een auto van een ander huurt. De organisatie XXImo, zoals ze zichzelf noemen ‘de alles-in-één-mobiliteitsoplossing voor de zakelijke reiziger’, introduceert nu Flexcar Express. Deze ‘Spotify onder het autohuren’ biedt een even eenvoudige als snelle oplossing voor XXImo-kaarthouders die voor een korte periode een auto nodig hebben. Het is een zakelijke autohuurdienst die volledig flexibel is in te zetten voor elke periode, variërend van een halve dag tot drie maanden. De dienst biedt bovendien een extra keuze die de ‘van bezit naar gebruik’-trend ondersteunt. De deelauto wordt voor de deur afgeleverd. En u kunt hem achterlaten waar u wilt. En u kunt de auto vervolgens achterlaten waar het uitkomt, bijvoorbeeld bij het station waar u uw reis vervolgt per trein. Alle kosten worden verrekend met het saldo op een XXImo-card. U heeft er dus wel zo’n XXImo kaart voor nodig.>>

xximo

We horen steeds meer over de deeleconomie, waarin niet het bezit van een product relevant is, maar het gebruik. De huizenverhuurorganisatie AirBNB is daarvan een voorbeeld, en bijvoorbeeld ook Snappcar, waar u voor een dag, een rit of een vakantie een auto van een ander huurt. De organisatie XXImo, zoals ze zichzelf noemen ‘de alles-in-één-mobiliteitsoplossing voor de zakelijke reiziger’, introduceert nu Flexcar Express. Deze ‘Spotify onder het autohuren’ biedt een even eenvoudige als snelle oplossing voor XXImo-kaarthouders die voor een korte periode een auto nodig hebben. Flexcar Express is een zakelijke autohuurdienst die volledig flexibel is in te zetten voor elke periode, variërend van een halve dag tot drie maanden. De dienst biedt bovendien een extra keuze die de ‘van bezit naar gebruik’-trend ondersteunt. De deelauto wordt voor de deur afgeleverd. En u kunt hem achterlaten waar u wilt. Daar hangt uiteraard een prijskaartje aan. Zo kunt u kiezen voor levering binnen 4 uur, of binnen 2 uur tegen een meerprijs van € 25,-. Een kilometertoeslag voor het brengen gaat in vanaf 20 kilometer van de voorraadlocatie. De auto wordt afgeleverd op een adres naar keuze. En u kunt de auto vervolgens achterlaten waar het uitkomt, bijvoorbeeld bij het station waar u uw reis vervolgt per trein. Alle kosten worden verrekend met het saldo op een XXImo-card. U heeft er dus wel een XXImo kaart voor nodig.

Met de auto naar Groningen en met de trein weer terug? Met de trein naar Eindhoven en daar een auto gebruiken om klanten in Brabant te bezoeken? Een week een grotere auto nodig? Of een middag? Met Flexcar Express kan dat. Binnen twee uur staat de auto voor de deur of op een andere praktische locatie, zoals het NS-station of de luchthaven. De auto wordt ook weer opgehaald op een door de XXImo-kaarthouder te kiezen locatie. XXImo is een onderdeel van Tendris, een groep gedreven entrepreneurs (waaronder de bekende Ruud Koornstra) met een duidelijke visie, grote ambities en een doelgerichte missie. Het bedrijf is een pionier op het gebied van de levering van groene energie, LED-verlichting, klimaatneutrale reizen, groene creditcards en de bevordering van het gebruik van elektrische auto’s.

“Met Flexcar Express komen we tegemoet aan de wensen van de moderne reiziger en spelen we in op de trend van bezit naar gebruik” zegt Patrick Bunnik, CEO van XXImo. “Dankzij een landelijk dekkend distributienetwerk zijn de auto’s overal in het land snel ter plaatse. Of je nu een kleine auto nodig hebt om te reizen naar met het openbaar vervoer moeilijk te bereiken plaatsen, als aanvulling op je treinreis of wanneer je voor speciale zakelijke meetings een luxer model wilt rijden; dankzij Flexcar Express kruip je binnen een mum van tijd achter het stuur. Met XXImo bepaalt een werknemer zelf binnen de door zijn bedrijf gestelde spelregels wat de beste manier is om van A naar B te reizen. De ene dag is dat de trein, de andere dag misschien wel de auto. Feit is dat alle mobiliteitskosten – denk aan OV-ritten, brandstof, parkeren en zelfs hotelkosten – zijn af te rekenen met de XXImo-kaart. En dus ook de gemaakte kosten voor Flexcar Express.” Meer informatie over Flexcar Express is te vinden op www.xximo.nl/flexcarexpress.

Leave a Comment