Waarschijnlijk zegt de naam Yvo van Regteren Altena u wel iets. Hij is journalist met een specialisatie in stijl en klasse. Voor ClassyLife-lezers zijn Yvo’s artikelen eigenlijk altijd een ‘must-read’ Hij schrijft o.a. in Quote, maakte deels samen met Jort Kelder een aantal boekjes over étiquette en de juiste mannenkleding en werkt mee aan programma’s als Hoe Heurt Het Eigenlijk en Het Snelle Geld. Yvo (1958), die houdt van al het mooie, goede en stijlvolle, ontwikkelde door zijn werk een fascinatie voor parfums, met name die voor mannen. Hij sprak alle groten uit dit métier en dat leidde tot de ontwikkeling van zijn eigen merk parfum, YVRA 1958 dat net op de markt is. Het ziet er door de gebruikte ingrediënten uitermate veelbelovend uit!>>

yvra-doos-boekje-rev

Waarschijnlijk zegt de naam Yvo van Regteren Altena u wel iets. Hij is journalist met een specialisatie in stijl en klasse. Voor ClassyLife-lezers zijn Yvo’s artikelen eigenlijk altijd een ‘must-read’ Hij schrijft o.a. in Quote, maakte deels samen met Jort Kelder een aantal boekjes over étiquette en de juiste mannenkleding en werkt mee aan programma’s als Hoe Heurt Het Eigenlijk en Het Snelle Geld. Yvo (1958), die houdt van al het mooie, goede en stijlvolle, ontwikkelde door zijn werk een fascinatie voor parfums, met name die voor mannen. Hij sprak alle groten uit dit métier en dat leidde tot de ontwikkeling van zijn eigen merk parfum, YVRA 1958 dat net op de markt is. Dit zegt hij er zelf over:

Wij werden op deze nieuwe geur gewezen door een tweet van Jort Kelder (van je vrienden moet je het inderdaad hebben) en vervolgens gegrepen door de fraaie website en de beschrijving van dit nieuwe YVRA 1958 parfum, met ingrediënten als citroenolie, kardamom, tonka bonen, gember en Fleur d’Oranger. Dit is de beschrijving: YVRA 1958 hints at the transparency of the classic eau de colognes with more pizzazz, aromatic drive and long-lasting capacity. A scent with a real lust for life, perfect after a refreshing shower or as a pick-me-up after an enervating long distance flight. YVRA strives to offer an alternative in a world dominated by synthetic aggressive scents that induce a hasty departure in place of a passionate embrace. Op de website (www.yvra1958.com) kunt u een gratis monster van de geur aanvragen, direct bestellen (vanaf EUR 119,58 voor 100 ml) en een lijst van verkooppunten vinden. Het is niet goedkoop, letterlijk noch figuurlijk, maar dat is ware kwaliteit en exclusiviteit uiteraard nooit. Wij vinden het een geweldig initiatief: spread the word!

yvra-doos-rev

Leave a Comment