Natuurlijk zien we nu al af en toe mannen lopen met kunstig geknoopte sjaals om hun hals. Dat heeft wat ons betreft een beetje teveel een ‘kijk mij eens even stoer en hip zijn’- gehalte. Maar de ochtenden en avonden worden weer wat frisser (‘heerlijk’, zo verzucht menigeen) en dan wordt het weer tijd om een lekker sjaaltje bij de hand te hebben. Wij kregen daarover een persbericht van Jeroen en Kim van Luiz Lenco. Dat merk zei ons eerlijk gezegd nog niets, maar zij leveren zulke mooie herensjaals dat we met z’n allen daarin maar eens verandering moeten brengen!>>

lookbook16

Natuurlijk zien we nu al af en toe mannen lopen met kunstig geknoopte sjaals om hun hals. Dat heeft wat ons betreft een beetje teveel een ‘kijk mij eens even stoer en hip zijn’- gehalte. Maar de ochtenden en avonden worden weer wat frisser (‘heerlijk’, zo verzucht menigeen) en dan wordt het weer tijd om een lekker sjaaltje bij de hand te hebben. Wij kregen daarover een persbericht van Jeroen en Kim van Luiz Lenco. Dat merk zei ons eerlijk gezegd nog niets, maar zij leveren zulke mooie herensjaals dat we met z’n allen daarin maar eens verandering moeten brengen!

luiz-lenco_herensjaal_6995_box_lr_zwart_logo

Voorlopig concentreren zij zich op één soort sjaal (het wat ouderwetse shawl gebruiken we maar niet meer, toch?) van 100% Italiaanse merinowol (extreem zacht en kriebelvrij, zo zeggen ze zelf) die duurzaam geproduceerd wordt in een authentiek Portugees atelier, in 5 kleuren. Zelf gebruiken zij daarvoor de omschrijving ‘Classy’ en daarin geven wij hen gelijk: donkerblauw, donkergrijs, groen, middenblauw en écru.  De sjaals zijn twee meter lang en veertig centimeter breed, ook prima. Elke sjaal wordt geleverd in wat Jeroen en Kim een ‘stylish giftbox’ noemen en deze kost dan € 69,95 per stuk, gratis thuisbezorgd via post.nl. Wie na ontvangst onverhoopt niet helemaal tevreden is kan de sjaal terugsturen en krijgt zijn geld terug. Zelf zeggen deze jonge ondernemers er dit over:

‘De man. De sjaal. Een eindeloos verhaal. Luiz Lenco is bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar het oneindige verhaal.
De grenzeloze vakantie; het bodemloze, eerste ijskoude biertje; de eeuwigdurende zondagochtend; de zomerse barbecue met vrienden waar geen einde aan komt. Laat deze momenten nooit ophouden.
Luiz Lenco is een mannenlabel voor high quality neckwear. Wij maken duurzame, tijdloze en ongecompliceerde garments. Alleen het beste vinden we goed genoeg in zowel kwaliteit, productie als draagbaarheid. Door het slimme formaat en gebruik van merinowol kan een Luiz Lenco het hele jaar door worden gedragen. Luiz Lenco zal zich bewijzen als jouw garderobe-held; het is de eindeloze sjaal. Wij zijn ervan overtuigd dat speciale aandacht zorgt voor een speciaal product. Ons resultaat is Luiz Lenco. As boots are made for walking, our scarfs are made for wrapping’

Leuk toch? Wij zeggen: kijk op www.luizlenco.com en bestel tijdig een of meer van deze sjaals, die uiteraard ook ideaal zijn om straks onder de kerstboom te leggen!

luiz-lenco_herensjaal_hangtag_hr

 

luizopening

Leave a Comment