U weet waarschijnlijk dat wij alles steeds hetzelfde doen maar saai vinden. Daarom deze keer geen recept van een van de vele leuke kookblogs, maar een Youtube video van Bart’s Fishtales, waar Bart van Olphen op zijn enthousiaste manier laat zien hoe u twee heerlijke zalmburgers maakt. Lekker voor het weekend! Een kwestie van een minuut of zeven kijken, pen en papier erbij, boodschappen doen en namaken.

Zalm-burger

U weet waarschijnlijk dat wij alles steeds hetzelfde doen maar saai vinden. Daarom deze keer geen recept van een van de vele leuke kookblogs, maar een Youtube video van Bart’s Fishtales, waar Bart van Olphen op zijn enthousiaste manier laat zien hoe u twee heerlijke zalmburgers maakt. Lekker voor het weekend! Een kwestie van een minuut of zeven kijken, pen en papier erbij, boodschappen doen en namaken. Zalmburgers met een lekkere citroenmayonaise, dat is heerlijk voor lunch of diner. Het recept is in juli vorig jaar op Youtube geplaatst, dus het kookboek waarover Bart spreekt is iets minder nieuw dan toen, maar ook dat blijft aantrekkelijk. En natuurlijk hoeft u het niet bij Amazon te bestellen, uw lokale boekwinkel zal het u ook graag leveren!

BartvanOlphen-614x564

You can buy my book here: http://www.amazon.com/Cooking-tinned-…
And find the recipe here: http://www.fish-tales.com/en/recipe/s…
If you like this video, give it a thumbs up and leave your comments or questions in the box below. Don’t forget to subscribe!!

Instagram: http://instagram.com/bartsfishtales
Facebook: http://www.facebook.com/fishtales
Twitter: http://twitter.com/fishtalestweets
Website: http://www.fish-tales.com/

 

Leave a Comment