Op ClassyLife besteden wij graag aandacht aan zaken die het leven veraangenamen. Mooie huizen, lekkere auto’s, gezonder leven, stijlvolle kleding, fijne vakantiebestemmingen. Daarbij kiezen wij wel altijd voor betaalbaarheid. Dat is natuurlijk een rekbaar begrip, want als wij een huis laten zien van negenhonderdduizend euro, zal dat voor de ene lezer prima betaalbaar zijn en voor een flink aantal anderen nooit. Voor alles wat extreem duur en luxe is zijn er echter andere media; wij vinden het leuker om over onderwerpen te schrijven die ook als je een wat gewoner uitgavenpatroon hebt haalbaar zijn, of die bereikbaar zijn als je er ontzettend je best voor doet.>>

Nikki1

Op ClassyLife besteden wij graag aandacht aan zaken die het leven veraangenamen. Mooie huizen, lekkere auto’s, gezonder leven, stijlvolle kleding, fijne vakantiebestemmingen. Daarbij kiezen wij wel altijd voor betaalbaarheid. Dat is natuurlijk een rekbaar begrip, want als wij een huis laten zien van negenhonderdduizend euro, zal dat voor de ene lezer prima betaalbaar zijn en voor een flink aantal anderen nooit. Voor alles wat extreem duur en luxe is zijn er echter andere media; wij vinden het leuker om over onderwerpen te schrijven die ook als je een wat gewoner uitgavenpatroon hebt haalbaar zijn, of die bereikbaar zijn als je er ontzettend je best voor doet.

Maar stel nu dat u geregeld meedoet aan een loterij. Je kunt het geluk immers ook een handje helpen. Of simpelweg een keer extra geluk hebben. Als anderen immense geldbedragen winnen, moet die mogelijkheid er voor u toch ook zijn? En dankzij onze communicatiemogelijkheden hoef je de kans op extra geluk niet over te slaan als je ergens op een camping in Frankrijk staat of aan het strand op Ibiza ligt! Wij kwamen hierop omdat er morgen weer een trekking is van de Eurojackpot (www.eurojackpot.nl) en die staat nu op 82.000.000 euro! Moet u zich eens voorstellen: 82 miljoen! Als u dat wint, zijn wij u als lezer van ClassyLife meteen kwijt, want dan is waarschijnlijk www.lxry.nl helemaal ‘uw ding’. Wie vervolgens doorslaat en ineens zijn of haar opvoeding vergeten is, gaat magnums champagne leegspuiten in een strandtent. Brrrr, niet echt ClassyLife. Maar het zij u dan vergeven!

01-legacy_500_jackiechan-13_2100x1400_300_rgb

Kijk, het nieuwe vliegtuig van Jackie Chan. Ook iets voor u, als u die 82 miljoen zou winnen?

 Eurojackpot is een Europees kansspel waarbij je voor 2 euro kans maakt op de Eurojackpot. Je kiest 5 getallen uit 50 en 2 extra bonusgetallen uit 10. Heb je alle getallen goed, dan win je de Jackpot. Die is minimaal 10 miljoen euro hoog en kan oplopen tot 90 miljoen euro! Nu staat hij dus op 82.000.000. Dat vonden wij toch wel even een bedrag om bij stil te staan. Stel je voor… De te winnen prijzen zijn afhankelijk van het aantal verkochte loten. Er is elke vrijdag een trekking en meespelen blijkt super eenvoudig te zijn. Dat kan via de website www.eurojackpot.nl of bij een van de verkooppunten. Voor € 2 per lot maakt u al kans op de Eurojackpot. Vervolgens natuurlijk wel nog even kansspelbelasting afdragen natuurlijk! Dat kan ook wel, bij zo’n bedrag. En hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt. Bovendien kun je met meerdere trekkingen vooruit spelen, waardoor je geen nekele trekking hoeft te missen. Er zijn overigens in totaal 12 prijscategorieën en naast de Jackpot zijn er nog veel andere mooie geldprijzen te winnen. De trekking vindt elke vrijdagavond plaats en je kunt tot vrijdag 18.55 uur een Eurojackpotlot kopen voor de trekking van die avond. Doe je dat laterdan die tijd, dan speel je mee voor de trekking van de week erop.

EJP-illustratie.1

Heb je een prijs gewonnen, dan kan die al vanaf de dag na de trekking worden geïnd. Dus stel nu dat u mee zou doen, bijvoorbeeld omdat u bij ons een woest aantrekkelijk huis zag of omdat u zo’n Mercedes-Benz SL zou willen kopen die u elders op deze pagina ziet. Voor u zelf of om cadeau te doen. Als u 82.000.000 wint, is dat het probleem niet meer! Natuurlijk zijn wij nuchtere Nederlanders en de kans dat je zo’n megabedrag wint is maar klein. Anders was dat bedrag niet zo hoog, nietwaar? Maar die Jackpot gaat vallen, morgen of de komende weken, dus iemand gaat hem winnen. Morgen of de komende weken. Toch wel verleidelijk om een gok te wagen! Wij vragen u voor deze tip maar één ding terug: blijf ook als u veel geld gewonnen heeft wel lekker ClassyLife lezen!

Video!

Leave a Comment