Als jij behoefte hebt aan een stijlvolle badkamer, kun je niet zonder de juiste badkamermeubels. Voor een badkamer met klasse is een douchecabine, een wastafel en een toilet niet voldoende. Het is namelijk essentieel om dit te combineren met de juiste badkamermeubels. Hieronder lees je waarom dat zo is en waar je allemaal op moet letten bij het selecteren van de juiste badkamermeubels.

Stijl en functionaliteit

Niets is stijllozer dan een losse wastafel in je badkamer. Als je eenmaal hoogwaardige tegels hebt gekozen, is een losse wastafel waarbij de sifon zichtbaar is echt de ultieme stijlbreuk. Dit kun je gemakkelijk oplossen door te kiezen voor een goed wastafelmeubel. Hiermee zorg je er in eerste instantie voor dat de sifon mooi is weggewerkt. Tegelijkertijd levert dit extra opbergruimte op. Dit is waarin een stijlvolle badkamer zich onderscheidt van een stijlloze badkamer: de combinatie van stijl en functionaliteit. Een wastafelmeubel is daar een goed voorbeeld van, maar er zijn bijvoorbeeld ook goede badkamerkasten die uitstekend passen in een badkamer met klasse.

Het zit hem in de materialen

geurstokjes zwart in badkamer

In hoeverre een badkamermeubel stijlvol is, hangt uiteindelijk af van het materiaalgebruik. Dit kan een inrichting maken of breken. Je kunt daarmee verschillende kanten op, maar het is in elk geval belangrijk om te zorgen dat het materiaal past bij de interieurstijl die je in gedachten hebt. Stel dat je gaat voor modern. In dat geval raden we je aan om te kiezen voor een badkamermeubel met een strakke afwerking, het liefst hoogglans en zwart- of witgekleurd. Mocht je voor een iets landelijkere stijl gaan, zijn er genoeg meubels die zijn afgewerkt met mooi hout.

Badkamermeubels voor als je de ruimte hebt

moderne-badkamer-zwart

Heb je een ruime badkamer? Wees dan niet bang om een wat groter meubel aan te schaffen. Ga bijvoorbeeld voor een badmeubel van 120cm breed. Hier kun je prima twee verschillende wastafels in verwerken. Maak het af met een grote spiegel en sfeerverlichting. Als het gaat om badkamermeubels, zijn er genoeg opties. Het is dan ook een uitdaging om te weten waar je moet zijn voor de beste kwaliteit. Wij raden je aan om te kiezen voor een badkamer meubel van Tegeldepot. Hier vind je meubels die zowel op het gebied van stijl als functionaliteit hoog scoren. Tenminste, dat is ons oordeel. Uiteindelijk is jouw persoonlijke voorkeur leidend, dus kijk vooral even rond als je nieuwsgierig bent geworden.

Leave a Comment