Als jij denkt dat jouw telefoon duur is, denk dan nog maar eens goed na! Nieuwe iPhones kunnen wel meer dan € 900 kosten, wat trouwens voor de meeste mensen veel geld is.  Maar niet voor de eigenaars van de telefoons op deze lijst. Uiteraard kun je ook een Samsung Galaxy kopen inclusief Galaxy a71 hoesjes om wat geld te sparen.

Dit zijn de 10 duurste telefoons ter wereld:

10. Virtue Signature Cobra – € 280.000

duurste-telefoon-Virtue-Signature-Cobra-min-min

De eerste dure telefoon op onze lijst is de Virtue Signature Cobra. Virtue heeft de reputatie om een aantal van de beste luxe telefoons ter wereld te maken en hun Signature Cobra-editie is hierop geen uitzondering. De Signature Cobra maakt deel uit van een serie van acht telefoons, waarbij elke telefoon € 280.000 kost. Het werd door het Franse sieradenbedrijf Boucheron Vertu ontworpen en in het Verenigd Koninkrijk met de hand geassembleerd. De telefoon zelf is verguld maar de meest opvallende en decoratieve functie, de Cobra die zich om de telefoon wikkelt, is gemaakt van massief goud en bevat vierhonderdnegenendertig robijnen en twee smaragden. Omdat er maar acht van zijn gemaakt, kan het zelfs als je goed bij kas zit een beetje moeilijk zijn om er een te bemachtigen.

9. Goldvish Revolution – € 440.000 

duurste-telefoon-Goldvish-Revolution-min

De volgende op de lijst is deze indrukwekkende telefoon van Goldvish, een populair Zweeds merk en die maar liefst € 440.000 kost. De Revolution maakt deel uit van een serie van tweeëndertig telefoons en is één van de duurste telefoons, die er ooit zijn gemaakt. De vorm van de telefoon is zichtbaar anders dan die van de meesten, wat de exclusiviteit behoorlijk verhoogt. Bovendien is het gemaakt van wit en roségoud, fijn leer, diamanten en heeft het een scherm van saffierglas. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft de telefoon ook een afneembaar analoog horloge van Frederic Jouvenot. Als jij bijna een half miljoen euro te besteden hebt, waarom trakteer je jezelf dan niet een keer!

8. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot – € 900.000 

duurste-telefoon-Gresso-Luxor-Las-Vegas Jackpot-min

Op de achtste plaats hebben we de Las Vegas Jackpot van Gresso, een wereldberoemde accessoire-ontwerper. Voor een coole € 900.000 kun jij één van de duurste telefoons ter wereld bezitten. Onderdeel van een limited-edition serie van slechts drie telefoons, heeft elke telefoon op de achterkant zijn eigen unieke nummer gegraveerd. De telefoon is gemaakt van een indrukwekkende, honderdtachtig gram goud en zwarte diamanten, elk van 45.5 karaat. Als je wilt dat je telefoon verschillende structuren heeft, dan is het achterpaneel gemaakt van een kostbaar hout van een tweehonderd jaar oude Afrikaanse boom. Ook is elke toets op de telefoon verfraaid met een handmatig gepolijste saffier van 32 karaat.

7. Goldvish Le Million – € 900.000

duurste-telefoon-Goldvish Le-Million-min

De volgende telefoon op ons lijstje is de Le Million van het gerenommeerde luxemerk Goldvish. Ten tijde van de release kreeg Le Million een plaats in het Guinness Book of Records omdat het toen de meest exclusieve en duurste telefoon ter wereld was. De telefoon is ontworpen door Emmanuel Gueit, een ontwerper van sieraden en horloges. Het is gemaakt met 18 karaat witgoud en heeft 120 karaat diamanten van VVS-1 kwaliteit en het scherm is gemaakt van saffierglas. Het is lastig om er een te bemachtigen omdat Goldvish slechts drie telefoons als onderdeel van een limited-edition serie produceerde.

6. Diamond Crypto Smartphone – € 1, 2 miljoen

duurste-telefoon-Diamond-Crypto Smartphone-min

De Diamond Crypto-smartphone werd ooit beschouwd als de duurste telefoon ter wereld. De telefoon is ontworpen door Aloisson en vervaardigd door JSC Ancort. Het grootste deel van de mobiele telefoon bestaat uit massief platina, terwijl het logo en de startknop zijn gemaakt van roségoud. Daarnaast bevat de telefoon vijftig diamanten, waaronder 10 zeldzame blauw gekleurde diamanten. De kleine hoeveelheid hout aan de zijkanten van de telefoon is gemaakt van macassar ebbenhout. Afgezien van de superluxe esthetiek van de telefoon, is de software die het gebruikt ontwikkeld met een speciale coderingstechnologie om gevoelige informatie van de eigenaar veilig te houden.

5. iPhone 3G Kings Button – € 2,3 miljoen

duurste-telefoon-iPhone-3G-Kings-Button-min

Nummer vijf op de lijst met de duurste telefoons ter wereld is de iPhone 3G Kings Button, die maar liefst 2,3 miljoen euro kost. De telefoon is ontworpen door de Oostenrijkse ontwerper Peter Alisson en bestaat uit 18 karaat geel, wit en roségoud. De witgouden strook, die over de hele rand van de telefoon loopt, is versierd met honderddertig diamanten. Misschien wel de meest significante en extravagante functie van de iPhone is de 6.6 karaat enkel geslepen diamant, die is gebruikt om de originele startknop van de iPhones te vervangen. Als het geen luxe is om op een diamant van 6.6 karaat te drukken om je apps te versturen, dan weet ik het ook niet meer! De telefoon wordt beschouwd als één van de mooiste telefoons op de markt en is erg populair bij telefoonfanaten.

4. Goldstriker iPhone 3GS Supreme – € 2,9 miljoen

duurste-telefoonGoldstriker-iPhone-3GS Supreme-min

Net als de 3G Kings Button, heeft de Goldstriker 3GS Supreme veel van dezelfde functies, maar bevat nog meer karaat. De telefoon is een andere succesvolle creatie van Stuart Hughes en is gemaakt van tweehonderd eenenzeventig gram van 22 karaat goud. De bezel van de iPhone bevat honderd zesendertig diamanten en het Apple-logo op de achterkant van de telefoon is bezaaid met drieënvijftig diamanten. Vergelijkbaar met de Kings Button, heeft de Goldstriker ook een enkel geslepen diamant als startknop, maar deze is van maar liefst 7.1 karaat. Als je niet onder de indruk van de telefoon bent, ben je dat misschien wel van de verpakking en de manier waarop het wordt gepresenteerd! Wanneer je een Goldstriker iPhone 3GS Supreme aanschaft, krijg je een stevige granieten doos, gemaakt uit een enkel stuk graniet, dat is verfraaid met leer van de allerbeste kwaliteit en Kashmir Gold. Niet slecht voor de verpakking, toch?!

3. Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose Edition – € 7,2 miljoen

duurste-telefoon-Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose Edition-min

Op nummer 3 komt nog een iPhone, die ontworpen is door Stuart Hughes. Deze iPhone 4 Diamond Rose Edition is de op twee na duurste telefoon ter wereld. Om het exclusief te houden, zijn er tot nu toe slechts twee telefoons vervaardigd, die allemaal volledig op maat voor hun eigenaars zijn gemaakt. De telefoon is gemaakt van massief roségoud en bevat vijfhonderd 100 karaat diamanten en het Apple-logo is versierd met drieënvijftig diamanten. Net als de vorige twee telefoons op onze lijst, is de startknop gemaakt van een single-cut roze diamant van 7.4 karaat. Als je de verpakking belangrijk vindt, zul je blij zijn om te weten dat voor de € 7,2 miljoen je ook een solide granieten doos krijgt, zoals de Goldstriker Supreme en de Kings Button.

2. Stuart Hughes iPhone 4s Elite Gold – € 8,5 miljoen

duurste telefoon Stuart Hughes iPhone 4s Elite Gold-min

De volgende is weer een iPhone die door Stuarts Hughes is ontworpen en die zijn plaats op de markt voor luxe telefoons nog steeds behoudt. Het is nog steeds één van de duurste telefoons ter wereld en kost maar liefst € 8,5 miljoen. De op één na duurste telefoon ter wereld zijn, komt met veel verwachtingen en de Elite Gold iPhone 4 stelt zeker niet teleur. De handgemaakte telefoon is bedekt met vijfhonderd, 100 karaat diamanten en het achterpaneel en logo zijn gemaakt van 24 karaat goud. Het logo bevat ook drieënvijftig diamanten, om het die extra wow-factor te geven en de startknop is gemaakt van een 8.6 karaat enkelvoudig geslepen diamant. Als je die 8.6 karaat enkelvoudig geslepen diamant zou verliezen dan zul je blij zijn om te weten dat je investering van € 8,5 miljoen euro je ook een extra enkelvoudig geslepen diamant van 7.6 karaat als reserve geeft! Om het helemaal af te maken, zit de telefoon in een geweldige doos. Eigenlijk is het meer een kistje. Het is gemaakt van massief platina met echte gepolijste stukken origineel T-Rex dinosaurusbot. Het is afgewerkt met verschillende zeldzame kostbare edelstenen zoals opalen, sterzonnesteen, rutielkwarts, charoiet en petersite.

1. Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond – € 43,7 miljoen

Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond-min

‘s Werelds duurste telefoon is de Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond Edition, die een ongelooflijke € 43,7 miljoen kost. De Falcon Supernova is een op maat gemaakte iPhone 6 en werd geïntroduceerd in 2004. De telefoon is bedekt met 24 karaat goud en versierd met een massieve roze diamant op de achterkant. Het is ook bekleed met platina en is voorzien van hack-preventietechnologie om de informatie van de eigenaar te beschermen tegen ongewenste nieuwsgierige blikken. De Pink Diamond Falcon Supernova is in het bezit van de rijkste vrouw van Azië, die ook eigenaar is van het Indiase cricketteam, Nita Ambani. Het is niet de allermooiste telefoon op de lijst, maar het is nog steeds wel de duurste telefoon ter wereld, dus daar krijgt het een pluim voor!

Samenvatting

We hopen dat je genoten hebt van onze lijst met de 10 duurste telefoons ter wereld.  Wat denk je, zou jij het je kunnen veroorloven om er binnenkort een te kopen?  Het verbaast ons nog steeds dat er een markt voor dit soort dingen is. Het is echter allemaal relatief, dus als je het geld hebt en je wilt je onderscheiden van de rest, waarom dan niet?!  Hier is een korte samenvatting van de 10 duurste telefoons ter wereld:

  1. Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond – € 43,7 miljoen
  2. Stuart Hughes iPhone 4s Elite Gold – € 8,5 miljoen
  3. Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose Edition – € 7,2 miljoen
  4. Goldstriker iPhone 3GS Supreme – € 2,9 miljoen
  5. iPhone 3G Kings Button – € 2,3 miljoen
  6. Diamond Crypto Smartphone – € 1,2 miljoen
  7. Goldvish Le Million – € 900.000
  8. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot – € 900.000
  9. Goldvish Revolution – € 440.000
  10. Vertu Signature Cobra – € 280.000

Leave a Comment