De naam Jake Paul moet wel bellen gaan rinkelen. Hij is 27 jaar oud en hij is een Amerikaanse professionele bokser, maar Jake Paul is ook een echte mediapersoonlijkheid met zijn 26,6 miljoen volgers op Instagram en zijn 20,7 miljoen abonnees op YouTube. Daarnaast is hij ook nog eens acteur. Zo heeft hij gespeeld in een Disney-channel serie genaamd ‘Bizaardvak’. Zijn carrière begon al in 2013, toen hij video’s plaatste op Vine. Ook hierop had hij 5,3 miljoen volgers, met 2 miljard views. Hij heeft dus veel bereikt in zijn carrière, maar hij is ook succesvol in de liefde. Hij heeft namelijk een bekende Nederlandse vrouw aan de haak geslagen!

Jutta Leerdam is de bekende vriendin van Jake Paul

De prachtige blondine die het hart van Jake Paul heeft veroverd is niemand minder dan Jutta Leerdam. Ze is een langebaanschaatser en 25 jaar oud. Ook zij heeft een enorm aantal volgers op haar social media, zo heeft ze 4 miljoen volgers op Instagram. Jutta is geboren en getogen in ‘s-Gravenzande en op een jonge leeftijd van 11 jaar ging ze achter haar schaatsdroom aan. Daarvoor zat ze namelijk op hockey. En toen ze 16 jaar oud was debuteerde ze bij het internationale juniorencircuit. En in 2018 en 2019 maakte ze een doorbraak in haar carrière. Ze had meerdere medailles gewonnen op wereldkampioenschappen.

Wat doet Jutta Leerdam in haar privéleven?

We hebben al benoemd dat ze buiten haar schaatscarrière echt een influencer is en dat ze graag haar avontuurlijke leven op social media deelt. Andere activiteiten die ze leuk vindt om te doen zijn onder andere reizen, lezen en natuurlijk genieten van het leven met familie en vrienden. Verder zijn er ook andere sporten waar Jutta zich mee bezighoudt. Zo doet ze aan yoga en fitness. Als ze niet op de schaatsbaan te vinden is weten we dat Jutta Leerdam zich zeker niet verveelt!

Hoe ziet het liefdesleven van Jutta Leerdam eruit?

Voordat Jutta een relatie kreeg met Jake was ze samen met Koen Verweij, die ook haar partner was op het ijs. Ze hebben een vijf jaar een relatie met elkaar gehad, maar uiteindelijk hield het geen stand meer. Jutta en Jake hebben al een tijdje een relatie en op het begin was daar heel veel ophef over. Mensen waren bang dat Jake zijn vriendin slecht zal beïnvloeden, maar niets is minder waar. De liefde spat ervan af en dat laat Jake ook graag weten: ‘Ik heb een nieuwe vriendin. Dat is zo verfrissend. Zij is wereldkampioen en ik ben erg onder de indruk van haar werkethos, daarnaast is ze echt een engel. Haar hart is het puurst van alle mensen die ik ken’. Ook Leerdam uit graag haar liefde voor hem: ‘Hij is in het echt geen idioot’. Hij is de liefste jongen ooit. Je bent eigenlijk best introvert, rustig, lief, authentiek, kwetsbaar. Ik heb nog nooit een man gezien die emotioneel zo open is.’ De tortelduifjes zijn tot hun oren verliefd en zijn niet bang om dit met elkaar en de wereld te delen. Tijdens een eenjarige jubileum schreef Jake zelfs een heel gedicht voor haar op zijn Instagram.

Leave a Comment