Al lange tijd wordt gespeculeerd over wie de partner van Mark Rutte is. Onze voormalig premier is erg beschermend over zijn privéleven en geeft niet snel iets prijs over wat er achter de deuren van zijn woning gebeurt. In het televisieprogramma ‘Linda’s Wintermaand’ leek Mark Rutte wel meer openhartig te zijn over zijn privéleven.

De eerste aflevering Linda’s Wintermaand met Mark Rutte

mark-rutte-partner

De eerste aflevering van Linda’s Wintermaand trok maar liefst 1,9 miljoen kijkers, met onder andere voormalig premier Mark Rutte en Floortje Dessing als gasten. Tijdens deze aflevering sprak Rutte openhartig over diverse aspecten van zijn leven, waaronder zijn kinderjaren, de impact van de coronacrisis, het verlies van zijn moeder, en ook zijn privéleven. De 53-jarige voormalige premier van Nederland erkende dat hij momenteel niet actief op zoek is naar een romantische relatie. Soms lijkt het wel alsof heel Nederland wil weten of en met wie Mark Rutte het bed deelt, maar de voormalig premier doet hier verder geen interessante uitspraken over. Hij heeft in het verleden al vaker aangegeven dat hij vrijgezel is en ook niet de intentie heeft om hier op korte termijn verandering in te brengen.

Mark Rutte geniet vooral van zijn vrijheid

Rutte, die zichzelf beschrijft als een ‘vrij Haags jongetje’, gaf toe dat hij van zijn vrijheid geniet en het leven neemt zoals het komt. “Misschien zit ik ooit hand in hand op de bank met iemand, maar voor nu pak ik het leven zoals het komt,” zei hij. Op de vraag van Linda de Mol of zijn vrijgezellenstatus een bewuste keuze is, antwoordde hij lachend dat hij ‘ook niet zo makkelijk is’. Dit kan vanzelfsprekend op twee manieren worden opgevat. Mark Rutte kan zichzelf te veeleisend vinden als het gaat om het vinden van een nieuwe liefde, hij kan hier echter ook mee bedoelen dat anderen van mening zijn dat een relatie met hem een te grote uitdaging zou zijn.

Beste vriend van Mark Rutte is ook niet succesvol

Een goede vriend van Mark Rutte, René Blom, deelde in een interview met De Telegraaf dat hij meerdere malen geprobeerd heeft om Rutte aan vrouwen voor te stellen. Al meerdere keren heeft hij een koppelpoging ondernomen, maar helaas zonder succes. Volgens Blom ligt dit aan Ruttes drukke politieke leven. “Mark heeft gewoon geen tijd voor een relatie,” zei hij. Ondanks zijn hectische schema, maakt de voormalig premier wel tijd vrij voor zijn vrienden. Aan sociale contacten heeft onze voormalig minister-president dan ook geen gebrek.

Wie is de partner van Mark Rutte

Geen ‘juice’ over het leven van Mark Rutte

Tijdens een gesprek bij het praatprogramma van Eva Jinek werd Ruttes privéleven kort aangesneden. Een politiek verslaggever aan tafel grapte dat er simpelweg geen ‘juice’ te vinden is over Rutte’s liefdesleven. Yvonne Coldeweijer, bekend om haar roddelberichten, reageerde hierop in haar Instagram-verhaal met een hint dat er toch meer aan de hand zou kunnen zijn met ‘Markie’.

Wie is de partner van Mark Rutte

Wie is de partner van Mark Rutte

Liefdesleven van de voormalig premier blijft geheim

Ondanks speculaties en geruchten blijft het liefdesleven van Rutte een groot mysterie. Het blijft onduidelijk of de voormalig premier een vriendin of misschien zelfs een vriend heeft. Verschillende bronnen hebben uiteenlopende verhalen, variërend van geheime liefdes in New York tot vermeende koppelingen met bekende figuren als Heleen Mees, Mabel Wisse-Smith en zelfs vicepremier Carola Schouten. Sommige roddels suggereren zelfs dat Rutte homoseksueel zou zijn, maar harde bewijzen voor welke van deze beweringen dan ook ontbreken.

Wie is de partner van Mark Rutte

Terwijl we wachten op meer openheid in toekomstige interviews, blijft het privéleven van de voormalig minister-president een interessant onderwerp van speculatie en geruchten. Rutte zelf blijft hierover grotendeels discreet, waardoor zijn persoonlijke leven één van de grotere mysteries van de Nederlandse politiek blijft. Of Mark Rutte een partner heeft, en wie dit dan zou zijn, blijft dus voor alsnog enkel speculeren.

Leave a Comment