Suzanne Schulting beter bekend als de Olympische topatleet, want ze is niet zomaar een schaatser. Ze heeft echte geschiedenis geschreven tijdens de Winterspelen in Gangneung, Zuid-Korea. Schulting is namelijk de eerste Nederlander ooit die goud te pakken heeft gekregen bij een shorttrack. De Groningse, Suzanne heeft ook meer prijzen op haar naam staan, zoals goud tijdens de Europese Kampioenschappen. In totaal heeft ze 30 gouden medailles weten te winnen. Haar schaatscarrière is natuurlijk heel interessant, maar ze heeft natuurlijk ook een privéleven, waaronder haar relatie. In de podcast van Kaj Gorgels, ‘Effe Relativeren’ deelde ze sappige details over haar relatie met Sam van Royen. En hier gaan we vandaag dieper op in.

Hoe Suzanne Schulting haar vriend heeft ontmoet

Schulting heeft haar wederhelft ontmoet tijdens het programma “Vandaag Inside”. Sam van Royen was daar aanwezig als redacteur en Suzanne Schulting was uiteraard de gast tijdens het programma. Suzanne had al direct een oogje op hem en ze had het volgende over hem te zeggen: “Hij kwam heel bombastisch binnenlopen en dat sprak mij wel aan. Toen zijn we het gesprek aangegaan”. Suzanna nam wel de eerste stap, maar Sam liet zichzelf ook zeker zien. Hij bracht haar onder andere naar huis toen ze de volgende dag een afspraak had. Sindsdien is de vonk overgeslagen en begonnen de tortelduifjes te daten. Suzanna vertelt dat ze haar vriend al wel heeft gewaarschuwd dat ze tijdens het hoogseizoen hard aan de bak moet en hierdoor minder tijd voor hem heeft, maar Sam geeft aan dat hij dit helemaal oké vindt. Verder kan ze ook goed overweg met de moeder van Sam, Heleen van Royen die je vast kent als een schrijver van verschillende romans. “Een hele leuke vrouw. We hebben het heel gezellig. Dat is allemaal top”, aldus Suzanne Schulting.

De huidige relatie van Suzanne Schulting en haar vriend

Zowel Suzanne als Sam houden hun relatie erg mysterieus, ze delen er niet zo veel over. Het enige wat ze aangeven is dat ze het wel leuk met elkaar hebben. Na wat speurwerk hebben we kunnen achterhalen hoe goed het daadwerkelijk gaat tussen Suzanne en haar vriend. En blijkbaar gaat het heel goed met het stel, want Suzanne woont namelijk samen met haar vriend. Het is niet bekend wanneer Suzanne bij haar vriend ging intrekken, maar ze wonen in een appartement die moeder Heleen jaren geleden voor haar zoon heeft gekocht voor 230.000 euro. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 59 vierkante meter en bevat twee slaapkamer, een badkamer en uiteraard een keuken. Het is niet het meest luxe appartement, maar het stel komt niets tekort.

Leave a Comment