Bloemen doen het altijd goed. Ze maken gelukkig. Bovendien zijn ze tegenwoordig ook nog eens heel gemakkelijk verkrijgbaar. Zo zijn er talloze bezorgservices door heel Nederland. Fijn als je bloemen cadeau wilt doen. Zo weet je immers zeker dat jouw cadeautje altijd op tijd aanwezig is. Tegelijkertijd maakt dit enorme aanbod het er niet gemakkelijker op. Want hoe weet je zeker voor welke aanbieder je moet kiezen? Bloemen bezorgen… voor wie kies je? En waarom?

Op zoek naar een mooi bos bloemen als verjaardagscadeau, gewoon ‘zomaar’, om sterkte te wensen of iemand te feliciteren met een nieuwe baan, huwelijk of huis? Met de volgende tips weet je precies waar je op moet letten bij het laten bezorgen van een mooie bos. Zo weet je zeker dat jouw cadeau goed in de smaak zal vallen.

Vergelijken

bloemen-keuken

Het aanbod is ontzettend groot. De meeste bezorgservices van bloemen lijken op elkaar. Maar toch niet voor de volle honderd procent. Daarom is het goed om zelf de verschillende sites eens met elkaar te vergelijken. Zijn er bijvoorbeeld verschillen in service of in aanbod van bloemen? En hoe zit het met de recensies? Wat schrijven eerdere klanten over de service van de bezorgservice? Dit vertelt je veel over de kwaliteit van de bezorging die ook jij kunt verwachten.

Daarnaast is het ook goed om in je eigen verleden te duiken. Heb je zelf wel eens een bos bloemen ontvangen waar je dolgelukkig van werd? Vraag jezelf dan eens af of je nog weet van welke bezorger deze afkomstig was of vraag dit na bij degene die je deze bos bloemen had gestuurd. Je eigen ervaring telt immers nog altijd het zwaarst.

Neem contact op met de bezorgservice

Online doet ieder bedrijf er alles aan om zo aantrekkelijk mogelijk over te komen. Op veel sites staat dan ook (net in andere woorden) dezelfde informatie geschreven. Daardoor word je nog geen wijs uit de verschillen tussen de bezorgers. Het is dan ook verstandig om persoonlijk contact op te nemen met de bedrijven. Zo kun je direct zien hoe je te woord wordt gestaan, hoe klantvriendelijk het bedrijf is en of ze echt verstand van zaken hebben. Je merkt door een simpel telefoontje al snel de verschillen. Hierdoor wordt het maken van een beslissing een stuk gemakkelijker.

De bezorgkosten

gekleurde-bloemen

Als je een mooie bos bloemen cadeau wilt doen, dan doen de kosten er misschien weinig toe. Zeker niet als het voor iemand is die heel belangrijk voor je is. Het is echter niet de bedoeling dat je veel meer moet betalen dan daadwerkelijk nodig is. Daarom is het wel verstandig om ook op de bezorgkosten te letten. Hoeveel betaal je om de bos te laten bezorgen? Er zijn gevallen bekend waarbij de bezorgkosten bijna hoger lagen dan de kosten voor de bos zelf. Dan spreken we natuurlijk van een zeer oneerlijke verdeling. Houd deze kosten daarom ook goed in de gaten en betaal nooit meer dan nodig.

Leave a Comment