Bij verhuizen komt enorm veel kijken. Niet alleen het proces van het verhuizen zelf vereist veel oplettendheid, ook zodra je in je nieuwe huis woont blijf je ermee bezig. Je wil namelijk dat jouw huis zo snel mogelijk als jouw huis gaat voelen, maar dat is in sommige gevallen makkelijker gezegd dan gedaan. In deze blog helpen we je hiermee, door je drie tips te geven die je kunt gebruiken om dit gevoel te creëren. Lees snel verder en laat je inspireren!

Persoonlijkheid toevoegen

bank-woonkamer

In je vorige huis was het gelijk duidelijk dat jouw huis jouw huis was – iedereen kon het zien. Nu je verhuisd bent, heb je misschien toch net iets anders ingericht, omdat je tijdens een verhuizing nog ook enigszins iets nieuws wil proberen. Toch raden we van harte aan dat je hiermee niet te ver moet gaan, aangezien een sterke verandering ten koste kan gaan van je persoonlijkheid in het huis. Deze persoonlijkheid is wel erg belangrijk, aangezien dit er snel voor zal zorgen dat jij je thuis voelt in je huis. Hang een poster op van je favoriete artiest, gebruik je lievelingskleuren in de kussens op je bank of richt een filmhoek in, zodat jij altijd jezelf terug kunt vinden in je huis.

Leer de omgeving kennen

Wanneer je verhuist naar een nieuwe stad, is niet alleen je huis wennen, maar ook alles hier omheen. Het is daarom slim om naast je huis toe te eigenen, je ook bekend te maken met je omgeving. Je thuis voelen is namelijk meer dan alleen je huis, het heeft ook alles met de situatie hier omheen te maken. Zoek een leuke koffietent op waar je tot rust kan komen, maak je bekend met de restaurantjes in de buurt en leer ook vooral je buren goed kennen, zodat je snel je weg weet te vinden en een netwerk van mensen en plekken hebt waar je op terug kunt vallen.

Slim verzekeren!

bloemen-woonkamer

Iets wat bij veel mensen ten koste gaat van een gevoel van vrijheid, is het gevoel dat ze op hun nieuwe huis moeten letten, zodat ze geen onnodige kosten maken. Of het nou gaat over diefstal of schade, wanneer je hier constant op let, zul je niet helemaal comfortabel in je nieuwe huis zitten. Het is daarom slim om te kijken naar één of meerdere verzekeringen, voor alles wat je in je nieuwe huis graag beschermt. Hierbij raden we aan eens een kijkje te nemen op InShared.nl! Hier vind je een divers aanbod verzekeringen, die je helemaal eigen kunt maken. Deze helpen je om je nieuwe huis helemaal te omarmen met een gevoel van veiligheid!

Genieten maar!

We hopen dat je deze tips snel toepast en dat ze je nieuwe huis binnen no-time als jouw plek laten voelen. Vanaf dan is het alleen nog maar genieten geblazen. Succes!

Leave a Comment